210 94 11 730

Ανταλλακτικά

Ανταλλακτικά

Η εταιρία μας πέραν της τεχνογνωσίας και της τεχνικής υποστήριξης που παρέχει στους φίλους πελάτες, υποστηρίζει με μια σχεδόν πλήρη σειρά ανταλλακτικών για κάθε μηχάνημα ή σύστημα μηχανημάτων που διαθέτει ή έχει εγκαταστήσει και όχι μόνο. Εξαρτήματα πισίνας που σίγουρα χρειάζεστε.

Χημικά

Χημικά

Η απαραίτητη σειρά χημικών προϊόντων που δίνει τη δυνατότητα χειροκίνητης διαδικασίας στην απολύμανση νερού πισίνας, αλλά και εξασφάλισης των απαραιτήτων διαλυμάτων τροφοδότησης των αυτομάτων συστημάτων απολύμανσης του νερού.

Σετ ελέγχου

Σετ ελέγχου

Σετ ελέγχου διαφόρων τύπων για τον προσδιορισμό όλων εκείνων των χαρακτηριστικών του νερού που είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε για μια ασφαλή και υγιεινή κολύμβηση.Τα σετ ελέγχου ανήκουν και αυτά στα εξαρτήματα που χρειάζεστε στην καθημερινότητα σας στη πισίνα.

Είδη καθαρισμού

Είδη καθαρισμού

Απαραίτητα αξεσουάρ για την φροντίδα της πισίνας σας, που εξασφαλίζουν την καθαρότητα την υγιεινή της και τελικά την απόλαυση της. Εξαρτήματα πισίνας που είναι η προϋπόθεση για την απόλαυση καθαρού, κρυστάλλινου και υγιεινού νερού.

Σχάρες υπερχείλισης

Σχάρες υπερχείλισης

Οι σχάρες υπερχείλισης προσφέρονται σε μια ποικιλία διαστάσεων και σε δύο τύπους ανάλογα με το σχήμα της πισίνας. Για περιπτώσεις αρχικής εγκατάστασης υπάρχει και το ειδικό προφίλ στήριξης της σχάρας. Εξαρτήματα πισίνας που βοηθούν στην διαμόρφωση του χείλους της πισίνας

Χαλαζιακή / Γυάλινη άμμος

Χαλαζιακή / Γυάλινη άμμος

Τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στο χώρο της πισίνας και στα συστήματα νερού έχουν σχεδιασθεί με τρόπο που να αφαιρούν με φυσικό τρόπο τα διαλυμένα σωματίδια από το νερό. Το νερό που περιέχει τα στερεά σωματίδια ρύπων διέρχεται δια μέσου του υλικού διήθησης των φίλτρων.

Λάμπες πισίνας

Λάμπες πισίνας

Αποδεχόμενοι πλήρως την άποψη, πισίνα χωρίς φως σούπα χωρίς αλάτι, προσφέρουμε την δυνατότητα αντικατάστασης των κατεστραμμένων λαμπτήρων της πισίνας σας. Εξαρτήματα πισίνας για μια ποικιλία εναλλακτικών λύσεων φωτισμού.

Παιχνίδια

Παιχνίδια

Παιχνίδια πισίνας. Σωσίβια για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά. Φουσκωτά παιχνίδια επιφανείας. Παιδικές χαρές για παιχνίδι και βιωματική μάθηση, κατασκευασμένες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας