Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Σχαρες υπερχειλισης

Αρχική » Αναλωσιμα » Σχαρες υπερχειλισης
  • Το πλάτος του καναλιού υπερχείλισης θα πρέπει να κατασκευάζεται μεγαλύτερο κατά 5mm από τις σχάρες υπερχείλισης πισίνας για να είναι δυνατή η απαραίτητη διαχείριση τους.
  • Η χρησιμοποίηση του προφίλ στήριξης των σχαρών υπερχείλισης προσφέρει μεγάλη ευκολία στην προσπάθεια επίτευξης  ίδιας στάθμης νερού σε όλη την περίμετρο της πισίνας.
  • Οι σχάρες υπερχείλισης πισίνας έχουν πάχος 20 mm.
  • Δυνατότητα αύξησης μήκους 30mm ανά προστιθέμενο στοιχείο.

Οι σχάρες υπερχείλισης πισίνας προσφέρονται σε μια ποικιλία διαστάσεων και σε δύο τύπους ανάλογα με το σχήμα της πισίνας. Για περιπτώσεις αρχικής εγκατάστασης υπάρχει και το ειδικό προφίλ στήριξης της σχάρας.
Είναι κατασκευασμένες από θερμοπλαστικό υλικό που προσφέρει μεγάλη μηχανική αντοχή, είναι ανθεκτικές έναντι των υπεριωδών ακτινών, του θαλασσίου νερού, του χλωρίου καθώς και των χημικών καθαρισμού των.
Έχουν αντιολισθητική άνω επιφάνεια, απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση τους σε υγρούς χώρους. Λόγω του χαμηλού βάρους τους προσφέρουν εύκολη διαχείριση, εγκατάσταση και καθαρισμό.
Προσφέρονται σε δύο τύπους, στον τύπο σταθερής σχάρας που χρησιμοποιείται σε ορθογώνιες πισίνες και στο τύπο εύκαμπτης που είναι κατάλληλος για πισίνες ελευθέρου σχήματος.
Προσφέρουν δυνατότητα γρήγορης συναρμολόγησης των δομικών τους στοιχείων μέσω συστήματος αρσενικής- θηλυκής σύνδεσης. Η συναρμολόγηση αυτού του τύπου  αποτρέπει πιθανές επεκτάσεις στις οποίες οι σχάρες σίγουρα εκτίθενται.

Τα ειδικά εξαρτήματα για τις σχάρες υπερχείλισης πισίνας, όπως οι γωνίες 900 και 450 είναι κατασκευασμένες από οπλισμένο πολυεστέρα και προσφέρουν και αυτές αντιολισθητική άνω επιφάνεια, ενώ έχουν διαστάσεις που να ταιριάζουν με τις διαστάσεις των σχαρών υπερχείλισης.