Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Technypools – Πισίνες χωρίς άδεια

12.12.2020

Αρχική » BLOG » Technypools – Πισίνες χωρίς άδεια

Technypools – Πισίνες χωρίς άδεια – Προγραμματίστε έγκαιρα

 

Technypoools – Πισίνες χωρίς άδεια. Μπορεί η εγκατάσταση και λειτουργία μιας πισίνας Technypools να είναι υπόθεση μιας, το πολύ δύο ημερών (κύρια καθυστέρηση ο χρόνος πλήρωσης της πισίνας με νερό). Ωστόσο αυτή η αίσθηση άνεσης χρόνου κάνει αρκετούς να παραπέμπουν την απόφαση παραγγελίας μιας πισίνας αυτής της κατηγορίας για αργότερα. Είναι όμως αυτός ένας συνετός υπολογισμός;

Προγραμματίστε γνωρίζοντας ότι ……

Είναι καλό ο υποψήφιος ιδιοκτήτης να λάβει υπόψη του, ότι από το χρόνο παραγγελίας έως την παραλαβή μιας πισίνας Technypools μεσολαβεί ένα διάστημα περίπου 20 ημερών. (Δυστυχώς λόγω αυξημένης ζήτησης, για παραγγελίες που θα δοθούν μετά τις 21/12/2020, ο χρόνος παράδοσης είναι 3 μήνες. Χρόνος που αναμένεται να αυξηθεί)

Ακόμη είναι καλό να υπολογίσει τον απαιτούμενο χρόνο που θα χρειαστεί στη περίπτωση που  αποφασίσει να εξοπλίσει την πισίνα του με διάφορα αξεσουάρ, όπως σύστημα θέρμανσης του νερού, σύστημα αυτόματης  χημικής επεξεργασίας, κάλυμμα προστασίας κα. Όλα αυτά δεν προέρχονται από τον ίδιο προμηθευτή και όσο πλησιάζουμε στην καλοκαιρινή περίοδο, ο καθένας έχει ολοένα και πιο πιεσμένο χρόνο προγραμματισμού παραδόσεων.

Η περυσινή περίοδος δημιούργησε νέα δεδομένα στους χρόνους παράδοσης και στην δυνατότητα του εργοστασίου να καλύψει την τεράστια και απότομη ζήτηση που δημιουργήθηκε, λόγω του covid-19. Έτσι ή εταιρία δεν μπόρεσε να δεχτεί τις αργοπορημένες παραγγελίες και περί τα μέσα Ιουλίου ήταν αδύνατο πλέον να γίνουν άλλες παραδόσεις .

Technypools – Πισίνες χωρίς άδεια – Προγραμματίστε έγκαιρα

Θέλοντας να αποφύγουμε παρόμοια φαινόμενα συνιστούμε σε όσους έχουν πάρει την απόφαση να τοποθετήσουν μια πισίνα technypools στο χώρο τους, ή σε όσους επεξεργάζονται την ιδέα απόλαυσης του υγρού στοιχείου, να κάνουν την σωστή κίνηση. Δηλαδή να προγραμματίσουν Έγκαιρα.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μελετήσετε μαζί μας ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για εσάς, να αποφασίσετε την κατάλληλη διάσταση για εσάς (αλλαγή τυποποιημένων διαστάσεων).

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσετε για το σύνολο των αξεσουάρ που θέλετε να συνοδεύουν την πισίνα σας και που θα αυξήσουν την απόλαυση της.

Τώρα είναι η ώρα για να συζητήσετε την δυνατότητα να βελτιώσετε το αισθητικό αποτέλεσμα με την απόφαση να επενδύσετε το χείλος και τις πλευρές της πισίνας, με τη βοήθεια της τυποποιημένης λύσης που σας προσφέρουμε.

Ακόμη τώρα είναι ώρα να μελετήσετε τυχόν δημιουργία Deck στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας και τους τρόπους πρόσβασης σε αυτήν.

Τέλος τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρυθμίσετε τον τρόπο πληρωμής, ώστε να εξασφαλίσετε σταθερή τιμή και την δυνατότητα να την αποπληρώσετε σταδιακά μέχρι την ημέρα τοποθέτησης της.

 

Πισίνες Technypools

Δείτε τις κατηγορίες και τις διαστάσεις τους και επιλέξτε εκείνη που είναι κατάλληλη για το χώρο σας