Επιλογή Σελίδας

Ευκαμπτες Δεξαμενες

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε όλες τις χρήσεις των εύκαμπτων δεξαμενών EcoTank στο ειδικό Site : www.flexible tanks.gr

Αρχική » Εξοπλισμος » Ευκαμπτες Δεξαμενες

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ 

◦  Οικονομική λύση σε σύγκριση με άλλες
    μεθόδους αποθήκευσης
◦  Μείωση της κατανάλωσης νερού
◦  Δεν χρειάζονται άδειες ή
   οικοδομικές άδειες
◦  Εύκολη εγκατάσταση
◦  Δεν υπάρχει κόστος συντήρησης με
   την πάροδο του χρόνου
◦  Υψηλή μηχανική αντίσταση
◦  Δεν υπάρχει μόλυνση ή εξάτμιση
◦  Αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες:
    -30 ° C έως +70 ° C
◦  Πρώτες ύλες ευρωπαϊκής προέλευσης,
    πιστοποιημένες και εγγυημένες
◦  Υφάσματα πολυεστέρα 900 g / m2 ή
    1100 g / m2, επίστρωση PVC και
    αντι-UV επεξεργασία
◦  Από πιστοποιημένα άφλεκτα υλικά
◦  Παραγωγή 100% στην Ιταλία
◦  Πολύ συμπαγές για περιπτώσεις
    μεταφοράς και αποθήκευσης
◦  Δυνατότητα μετατόπισης των δεξαμενών
    ανάλογα με την αναγκαιότητα
◦  Σημαντική χωρητικότητα έως 500 m3
◦  Διαμόρφωση τους ανάλογα με τις
    απαιτήσεις σας (χωρητικότητα, μέγεθος
    και εξαρτήματα)
◦  10 χρόνια εγγύηση στη δεξαμενή
    και 2 χρόνια στα αξεσουάρ

ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ  ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ  ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Κατασκευάζονται 100% στην Ιταλία

Προσφέρονται με δεκαετή εγγύηση και πιστοποίηση

Οι αυτοφερόμενες εύκαμπτες δεξαμενές Ecotank αποτελούν ένα οικονομικό, οικολογικό και εύκολο στην εγκατάσταση σύστημα, ιδανικό για την αποθήκευση και συντήρηση του νερού για πολλές και ποικίλες χρήσεις.

Σε μια απλή δεξαμενή είναι δυνατή η ανάκτηση του βρόχινου νερού και της  διατήρησης του πόσιμου, ώστε αποτελεί απλή και αξιόπιστη λύση, για να μη χάνουμε ποτέ νερό που δεν χρησιμοποιήσαμε  και να μη σπαταλάμε περισσότερο από όσο είναι πραγματικά αναγκαίο!

ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ

Οι εύκαμπτες δεξαμενές μας δεν απαιτούν οικοδομικές ή άλλες άδειες για εγκατάσταση, καθώς δεν χρειάζεται εργασία προετοιμασίας του εδάφους. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι ανθεκτικά ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, έχουν πιστοποιηθεί ότι λειτουργούν μεταξύ -30 ° C και + 70 ° C, και δεν χρειάζεται συντήρηση με την πάροδο του χρόνου.

Οι εύκαμπτες δεξαμενές Ecotank κατασκευάζονται στην Ιταλία με πολυεστερικά υφάσματα ευρωπαϊκής προέλευσης υψηλής αντοχής 900 g / m2 ή 1100 g / m2 ανάλογα με το μοντέλο, επίστρωση από PVC και από τις δύο πλευρές και επεξεργασία αντι-UV. Οι αρμοί γίνονται με συγκόλληση υψηλής συχνότητας και με διπλή ενίσχυση, τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική, για να εξασφαλίζεται η μέγιστη στεγανότητα.

Προσφέρονται ως δεξαμενές για πόσιμο νερό και για την ανάκτηση των όμβριων υδάτων ενώ στην περίπτωση προσωρινής χρήσης, είναι αναδιπλούμενες και προσφέρουν την δυνατότητα αποθήκευσης σε μικρό χώρο για να χρησιμοποιηθούν σε άλλη περιοχή.

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και χωρητικότητες αλλά αν χρειαστεί μπορούν να φτάσουν και τα 500 m3. Οι εύκαμπτες δεξαμενές Ecotank μπορούν να τοποθετηθούν, ανάλογα με τις ανάγκες και τις χρήσεις, με διαφορετικούς τύπους βαλβίδων, σωλήνων, βαλβίδων υδραυλικής πύλης, αεραγωγών και αποχετεύσεων.

Η κλασσική εγγύηση που τις συνοδεύει είναι 10 χρόνια σε δεξαμενές και δύο χρόνια στα αξεσουάρ τους.

ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ – ΧΡΗΣΕΙΣ

Για Συγκέντρωση και αποθήκευση των όμβριων υδάτων για γεωργική, βιομηχανική και ιδιωτική χρήση.
◦  Για άρδευση γης, πάρκων και κήπων
◦  Για διατήρηση του νερού πηγαδιών ή νερού πηγής
◦  Για διανομή νερού, πόσιμου ή μη, για οικιακή και βιομηχανική χρήση
◦  Για πλήρωση και το άδειασμα των πισίνων για συντήρηση
◦  Για δημιουργία δεξαμενών αντιπυρικής προστασίας (δεξαμενές που
κατασκευάζονται με πυρίμαχα υλικά)

 

Τεχνικα χαρακτηριστικα δεξαμενων ανα μεγεθος

Αρχική » Εξοπλισμος » Ευκαμπτες Δεξαμενες

Μικρές πισίνες Τζακούζι

Ξεκινώντας να περιγράψουμε την κατηγορία αυτή των μικρών πισίνων, είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε μερικές έννοιες που πιστεύουμε ότι οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ενώ η έννοια της πισίνας είναι ξεκάθαρη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την έννοια τζακούζι.

Αυτό που γνωρίζουμε ως τζακούζι περιγράφει τη δημιουργία ενός ρεύματος νερού που αναμειγνύεται με τον αέρα και επιδρά στο σώμα του ανθρώπου, εντός του νερού με τα γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα. Το ίδιο όμως επιτυγχάνεται και με τη χρήση ειδικών στομίων που ονομάζονται στόμια υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η Ονομασία

Η επικράτηση της ονομασίας Τζακούζι για τη δημιουργία μασάζ νερού-αέρα, οφείλεται στην εφαρμογή των πρώτων συστημάτων από τους αδελφούς Jacuzzi και την καθιέρωση του εμπορικού ονόματος τους ως αντιπροσωπευτικό για το συγκεκριμένο σύστημα, όπως συμβαίνει και με άλλα προϊόντα σε άλλους τομείς.

Με την πάροδο των χρόνων και άλλοι παραγωγοί, κατασκεύασαν και διέθεσαν στην διεθνή αγορά παρόμοια στόμια παραγωγής ρεύματος νερού-αέρα, τα οποία καθιερώθηκαν με την ονομασία ¨Στόμια υδρομασάζ¨.

Σήμερα λοιπόν είτε μιλάμε για συστήματα στομίων Jacuzzi είτε για συστήματα στομίων υδρομασάζ είναι το ίδιο.

Ας επιστρέψουμε τώρα στις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή στις Μικρές πισίνες υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η πορεία εξέλιξης

Τα πρώτα στόμια υδρομασάζ τοποθετήθηκαν σε απλές μπανιέρες και αυτό αποτέλεσε μεγάλη καινοτομία με άριστα ευεργετικά αποτελέσματα. Ωστόσο στην επιλογή αυτή, μετά από κάθε χρήση, η μπανιέρα θα έπρεπε να αδειάσει να καθαριστεί και να απολυμανθεί, ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση.

Λησμονήσαμε βέβαια να αναφέρουμε ότι για να έχουμε άριστα αποτελέσματα από την χρήση παρόμοιων συστημάτων, η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι μεταξύ 30-32 C0.

Στην πορεία των ετών, διαμορφώθηκαν και διατέθηκαν στην αγορά του συγκεκριμένου τομέα, συστήματα υδρομασάζ εγκατεστημένα σε μεγαλύτερες ΄μπανιέρες’ , τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από ένα άτομα. Όμως το γεγονός ότι ο αναγκαίος όγκος του νερού ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν μιας απλής μπανιέρας, αλλά και τα εμπόδια στην εύκολη αντικατάσταση και θέρμανση του, οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας των μικρών πισίνων υδρομασάζ.

Ονομάστηκαν έτσι γιατί λειτουργούν σαν πισίνες, δηλαδή διαθέτουν αυτόνομο σύστημα ανακυκλοφορίας νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης.

Η ονομασία Spa αποδόθηκε σε αυτά τα προϊόντα και η κατασκευή τους ξεκίνησε με τη χρήση οπλισμένου πολυεστέρα και βελτιώθηκε με τη χρήση ακρυλικών φύλλων που δεν παρουσίαζαν τα προβλήματα του πολυεστέρα.
Οι Spa όμως παράγονται σαν ένα ενιαίο κομμάτι και σε συγκεκριμένες διαστάσεις και μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση, δηλαδή του υδρομασάζ.

Ωστόσο οι απαιτήσεις της αγοράς και οι ανάγκες των καταναλωτών διαμόρφωσαν ειδικές απαιτήσεις όπως :

 • Την προσαρμογή των διαστάσεων των συγκεκριμένων spa στο χώρο που διέθεταν, με τις ιδιαίτερες συνθήκες του.
 • Την ύπαρξη πρόσθετου χώρου για την εκτέλεση και άλλων ευεργετικών κινήσεων στο υγρό στοιχείο, όπως και την διαμόρφωση και τοποθέτηση των στομίων υδρομασάζ, των καθιστικών κλπ σε θέσεις επιλογής, και όχι εξαρχής διαμορφωμένων, όπως στα τυποποιημένα μοντέλα.

Οι απαιτήσεις αυτές οδήγησαν στην δημιουργία αυτής της κατηγορίας που περιγράφουμε στο άρθρο μας, τις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Πισίνες Υδρομασάζ Hydrous

Στον συγκεκριμένο τομέα οι Μικρές πισίνες Hydrous που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά από δεκαετίας και πλέον, καλύπτουν απόλυτα τις προδιαγραφές που αναφέραμε.

Ειδικότερα οι Μικρές πισίνες Hydrous:

 • Κατασκευάζονται από ειδικά γαλβανισμένα πάνελ τα οποία προσαρμόζονται απόλυτα στις διαστάσεις του χώρου που διαθέτετε.
  Ο τρόπος αυτός διαμόρφωσης της δεξαμενής, επιτρέπει την μεταφορά των πάνελ σχεδόν παντού.
 • Ο χώρος στο εσωτερικό τους μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών (διαμόρφωση καθιστικών κλπ).
 • Η εσωτερική τους επιφάνεια διαμορφώνεται με την χρήση ειδικού πλαστικού μανδύα (liner), με δυνατότητα επιλογής του τύπου και του χρώματος του.
 • Είναι εφοδιασμένες με σύστημα κυκλοφορίας του νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης. Εξασφαλίζει την διαρκή άριστη ποιότητα του νερού που απαιτείται, ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες του.
 • Έχουν εγκατεστημένα στόμια υδρομασάζ, ο αριθμός των οποίων καθαρίζεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε μικροπισίνας και των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη.
  Η λειτουργία τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας και έχουν δυνατότητα επιλογών της ισχύος και της κατεύθυνσης του νερού.
 • Μπορούν να δεχθούν πρόσθετα στοιχεία μασάζ, όπως οι καταρράκτες αυχένα ή κανονάκια νερού
 • Συνοδεύονται από θερμομονωτικό κάλυμμα, ενώ τα τοιχώματα τους, δέχονται θερμομόνωση από ειδικά μονωτικά υλικά.
 • Προσφέρουν εύκολη φροντίδα, χειρισμό και οικονομική λειτουργία
 • Μπορούν να δεχθούν επένδυση του χείλους και των πλευρών τους, με διάφορα υλικά, ανάλογα με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Οι συγκεκριμένες Μικρές πισίνες υδρομασάζ Hydrous μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν δωμάτια και σουίτες ξενοδοχείων με την εγκατάσταση τους στο χώρο τους ή σε προσκείμενο εξωτερικό χώρο.