210 94 11 730

Εργα μας

Αρχική » Εργα μας
  • Έργο είναι το τελικό αποτέλεσμα αναλυτικής μελέτης δεδομένων, προσεκτικού συνδυασμού όλων των λεπτομερειών και υλοποίησης τους με σεβασμό στους κανόνες της τεχνικής εφαρμογής.
  • Αγαπάμε τη δημιουργία και απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα
  • Δεν θυσιάζουμε το αποτέλεσμα στη μείωση του κόστους.
  • Σεβόμαστε τους ιδιοκτήτες και το περιβάλλον τους
  • Οραματιζόμαστε το έργο μας μετά από πολλά χρόνια εύρυθμου λειτουργίας.
  • Η παραμικρή λεπτομέρεια είναι μεγάλη για εμάς για να μην ασχοληθούμε μαζί της.
  • Γνωρίζουμε ότι μόνο ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μπορεί να μας οδηγήσει στο άριστο τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δημιουργούμε κάθε έργο μας με μεράκι. Η μελέτη, ο προγραμματισμός και η υλοποίηση τους γίνονται με προσοχή στις λεπτομέρειες, στις ειδικές προδιαγραφές βασισμένες στην συσσωρευμένη εμπειρία μας.

Κάθε έργο για εμάς αποτελεί μια ξεχωριστή ιδιαίτερη περίπτωση και κάθε φορά σχεδιάζεται σαν μια νέα προκλητική διαδικασία.

Όλα στηρίζονται σε ένα συμπαγή και άρτιο σχεδιασμό ο οποίος περιλαμβάνει:

-Προσεκτική καταγραφή του διαθέσιμου χώρου, τη σχέση του με τα υπάρχοντα κτήρια και τα δομημένα τμήματα του χώρου, τις υψομετρικές διαφορές και την κλήση του εδάφους, την ορατότητα του χώρου από την οικία και άλλες λεπτομέρειες που είναι απόλυτα ουσιαστικές, και καθοριστικές για το ιδανικό αισθητικό, λειτουργικό και οικονομικό τελικό αποτέλεσμα.

-Ενημέρωση του ιδιοκτήτου για εκείνες τις συνθήκες λειτουργίας της πισίνας που μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση του ως προς τις διαστάσεις και το σχήμα της. Τελική απόφαση σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη για τις γενικές προδιαγραφές του έργου.

-Προγραμματισμός εργασιών με ιδιαίτερη μέριμνα στην όσο το δυνατόν λιγότερη επέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο και στην καθημερινότητα της οικογένειας του ιδιοκτήτου.

-Υλοποίηση του έργου με ειδικά συνεργεία, σε κάθε τομέα του έργου. Φυσικά βασική επιλογή κατά την διάρκεια των εργασιών είναι και η ασφάλεια της οικογένειας και των εργαζομένων στο χώρο.

-Τέλος με την παράδοση του έργου στο καθορισμένο χρόνο, επακολουθεί η πλήρης ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της πισίνας και η συνεχής υποστήριξη (γραπτή και προφορική) σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες που είναι φυσικό να υπάρξουν.

Η Συνεχής παρουσία μας δε σε κάθε ανάγκη των ιδιοκτητών στα μελλοντικά χρόνια είναι δεδομένη καθώς και η υποστήριξη τους με πλήρη σειρά ανταλλακτικών και ειδικών συνεργείων φροντίδας και επισκευών.

Επειδή το τελικό αποτέλεσμα είναι μια δημιουργία την οποία απολαμβάνουμε έως την τελευταία λεπτομέρεια της, δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη και το τελικό αποτέλεσμα μας κάνει περήφανους και τους ιδιοκτήτες παντοτινούς φίλους μας και διαφημιστές μας.

Ανακατασκευή Πισίνας

Επίγεια Πισίνα

Προκάτ πισίνα στη Χίο

Πισίνα σε δώμα

Πισινα χωρις αδεια

Πισίνα σε ταράτσα

Υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις

Μικρη πισινα Μεγαλος στοχος

Πισίνα Αποκατάστασης σε αυλή 6,0 Χ 2,5 m

Υπερχειλιση στη πισινα οχι στο κοστος

Κατασκευη πισινας στο γκρεμο !!

Υδατινο ονειρο

Το αποτελεσμα εχει σημασια

Η οικολογια στις φυσικες πισινες