Εργα μας

Αρχική » Εργα μας
 • Έργο είναι το τελικό αποτέλεσμα αναλυτικής μελέτης δεδομένων, προσεκτικού συνδυασμού όλων των λεπτομερειών και υλοποίησης τους με σεβασμό στους κανόνες της τεχνικής εφαρμογής.
 • Αγαπάμε τη δημιουργία και απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα
 • Δεν θυσιάζουμε το αποτέλεσμα στη μείωση του κόστους.
 • Σεβόμαστε τους ιδιοκτήτες και το περιβάλλον τους
 • Οραματιζόμαστε το έργο μας μετά από πολλά χρόνια εύρυθμου λειτουργίας.
 • Η παραμικρή λεπτομέρεια είναι μεγάλη για εμάς για να μην ασχοληθούμε μαζί της.
 • Γνωρίζουμε ότι μόνο ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μπορεί να μας οδηγήσει στο άριστο τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δημιουργούμε κάθε έργο μας με μεράκι. Η μελέτη, ο προγραμματισμός και η υλοποίηση τους γίνονται με προσοχή στις λεπτομέρειες, στις ειδικές προδιαγραφές βασισμένες στην συσσωρευμένη εμπειρία μας.

Κάθε έργο για εμάς αποτελεί μια ξεχωριστή ιδιαίτερη περίπτωση και κάθε φορά σχεδιάζεται σαν μια νέα προκλητική διαδικασία.

Όλα στηρίζονται σε ένα συμπαγή και άρτιο σχεδιασμό ο οποίος περιλαμβάνει:

-Προσεκτική καταγραφή του διαθέσιμου χώρου, τη σχέση του με τα υπάρχοντα κτήρια και τα δομημένα τμήματα του χώρου, τις υψομετρικές διαφορές και την κλήση του εδάφους, την ορατότητα του χώρου από την οικία και άλλες λεπτομέρειες που είναι απόλυτα ουσιαστικές, και καθοριστικές για το ιδανικό αισθητικό, λειτουργικό και οικονομικό τελικό αποτέλεσμα.

-Ενημέρωση του ιδιοκτήτου για εκείνες τις συνθήκες λειτουργίας της πισίνας που μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση του ως προς τις διαστάσεις και το σχήμα της. Τελική απόφαση σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη για τις γενικές προδιαγραφές του έργου.

-Προγραμματισμός εργασιών με ιδιαίτερη μέριμνα στην όσο το δυνατόν λιγότερη επέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο και στην καθημερινότητα της οικογένειας του ιδιοκτήτου.

-Υλοποίηση του έργου με ειδικά συνεργεία, σε κάθε τομέα του έργου. Φυσικά βασική επιλογή κατά την διάρκεια των εργασιών είναι και η ασφάλεια της οικογένειας και των εργαζομένων στο χώρο.

-Τέλος με την παράδοση του έργου στο καθορισμένο χρόνο, επακολουθεί η πλήρης ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της πισίνας και η συνεχής υποστήριξη (γραπτή και προφορική) σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες που είναι φυσικό να υπάρξουν.

Η Συνεχής παρουσία μας δε σε κάθε ανάγκη των ιδιοκτητών στα μελλοντικά χρόνια είναι δεδομένη καθώς και η υποστήριξη τους με πλήρη σειρά ανταλλακτικών και ειδικών συνεργείων φροντίδας και επισκευών.

Επειδή το τελικό αποτέλεσμα είναι μια δημιουργία την οποία απολαμβάνουμε έως την τελευταία λεπτομέρεια της, δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη και το τελικό αποτέλεσμα μας κάνει περήφανους και τους ιδιοκτήτες παντοτινούς φίλους μας και διαφημιστές μας.

Ανακατασκευή Πισίνας

Επίγεια Πισίνα

Προκάτ πισίνα στη Χίο

Πισίνα σε δώμα

Πισινα χωρις αδεια

Πισίνα σε ταράτσα

Υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις

Μικρη πισινα Μεγαλος στοχος

Πισίνα Αποκατάστασης σε αυλή 6,0 Χ 2,5 m

Υπερχειλιση στη πισινα οχι στο κοστος

Κατασκευη πισινας στο γκρεμο !!

Υδατινο ονειρο

Το αποτελεσμα εχει σημασια

Η οικολογια στις φυσικες πισινες

Αρχική » Εργα μας

Μικρές πισίνες Τζακούζι

Ξεκινώντας να περιγράψουμε την κατηγορία αυτή των μικρών πισίνων, είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε μερικές έννοιες που πιστεύουμε ότι οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ενώ η έννοια της πισίνας είναι ξεκάθαρη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την έννοια τζακούζι.

Αυτό που γνωρίζουμε ως τζακούζι περιγράφει τη δημιουργία ενός ρεύματος νερού που αναμειγνύεται με τον αέρα και επιδρά στο σώμα του ανθρώπου, εντός του νερού με τα γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα. Το ίδιο όμως επιτυγχάνεται και με τη χρήση ειδικών στομίων που ονομάζονται στόμια υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η Ονομασία

Η επικράτηση της ονομασίας Τζακούζι για τη δημιουργία μασάζ νερού-αέρα, οφείλεται στην εφαρμογή των πρώτων συστημάτων από τους αδελφούς Jacuzzi και την καθιέρωση του εμπορικού ονόματος τους ως αντιπροσωπευτικό για το συγκεκριμένο σύστημα, όπως συμβαίνει και με άλλα προϊόντα σε άλλους τομείς.

Με την πάροδο των χρόνων και άλλοι παραγωγοί, κατασκεύασαν και διέθεσαν στην διεθνή αγορά παρόμοια στόμια παραγωγής ρεύματος νερού-αέρα, τα οποία καθιερώθηκαν με την ονομασία ¨Στόμια υδρομασάζ¨.

Σήμερα λοιπόν είτε μιλάμε για συστήματα στομίων Jacuzzi είτε για συστήματα στομίων υδρομασάζ είναι το ίδιο.

Ας επιστρέψουμε τώρα στις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή στις Μικρές πισίνες υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η πορεία εξέλιξης

Τα πρώτα στόμια υδρομασάζ τοποθετήθηκαν σε απλές μπανιέρες και αυτό αποτέλεσε μεγάλη καινοτομία με άριστα ευεργετικά αποτελέσματα. Ωστόσο στην επιλογή αυτή, μετά από κάθε χρήση, η μπανιέρα θα έπρεπε να αδειάσει να καθαριστεί και να απολυμανθεί, ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση.

Λησμονήσαμε βέβαια να αναφέρουμε ότι για να έχουμε άριστα αποτελέσματα από την χρήση παρόμοιων συστημάτων, η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι μεταξύ 30-32 C0.

Στην πορεία των ετών, διαμορφώθηκαν και διατέθηκαν στην αγορά του συγκεκριμένου τομέα, συστήματα υδρομασάζ εγκατεστημένα σε μεγαλύτερες ΄μπανιέρες’ , τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από ένα άτομα. Όμως το γεγονός ότι ο αναγκαίος όγκος του νερού ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν μιας απλής μπανιέρας, αλλά και τα εμπόδια στην εύκολη αντικατάσταση και θέρμανση του, οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας των μικρών πισίνων υδρομασάζ.

Ονομάστηκαν έτσι γιατί λειτουργούν σαν πισίνες, δηλαδή διαθέτουν αυτόνομο σύστημα ανακυκλοφορίας νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης.

Η ονομασία Spa αποδόθηκε σε αυτά τα προϊόντα και η κατασκευή τους ξεκίνησε με τη χρήση οπλισμένου πολυεστέρα και βελτιώθηκε με τη χρήση ακρυλικών φύλλων που δεν παρουσίαζαν τα προβλήματα του πολυεστέρα.
Οι Spa όμως παράγονται σαν ένα ενιαίο κομμάτι και σε συγκεκριμένες διαστάσεις και μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση, δηλαδή του υδρομασάζ.

Ωστόσο οι απαιτήσεις της αγοράς και οι ανάγκες των καταναλωτών διαμόρφωσαν ειδικές απαιτήσεις όπως :

 • Την προσαρμογή των διαστάσεων των συγκεκριμένων spa στο χώρο που διέθεταν, με τις ιδιαίτερες συνθήκες του.
 • Την ύπαρξη πρόσθετου χώρου για την εκτέλεση και άλλων ευεργετικών κινήσεων στο υγρό στοιχείο, όπως και την διαμόρφωση και τοποθέτηση των στομίων υδρομασάζ, των καθιστικών κλπ σε θέσεις επιλογής, και όχι εξαρχής διαμορφωμένων, όπως στα τυποποιημένα μοντέλα.

Οι απαιτήσεις αυτές οδήγησαν στην δημιουργία αυτής της κατηγορίας που περιγράφουμε στο άρθρο μας, τις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Πισίνες Υδρομασάζ Hydrous

Στον συγκεκριμένο τομέα οι Μικρές πισίνες Hydrous που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά από δεκαετίας και πλέον, καλύπτουν απόλυτα τις προδιαγραφές που αναφέραμε.

Ειδικότερα οι Μικρές πισίνες Hydrous:

 • Κατασκευάζονται από ειδικά γαλβανισμένα πάνελ τα οποία προσαρμόζονται απόλυτα στις διαστάσεις του χώρου που διαθέτετε.
  Ο τρόπος αυτός διαμόρφωσης της δεξαμενής, επιτρέπει την μεταφορά των πάνελ σχεδόν παντού.
 • Ο χώρος στο εσωτερικό τους μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών (διαμόρφωση καθιστικών κλπ).
 • Η εσωτερική τους επιφάνεια διαμορφώνεται με την χρήση ειδικού πλαστικού μανδύα (liner), με δυνατότητα επιλογής του τύπου και του χρώματος του.
 • Είναι εφοδιασμένες με σύστημα κυκλοφορίας του νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης. Εξασφαλίζει την διαρκή άριστη ποιότητα του νερού που απαιτείται, ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες του.
 • Έχουν εγκατεστημένα στόμια υδρομασάζ, ο αριθμός των οποίων καθαρίζεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε μικροπισίνας και των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη.
  Η λειτουργία τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας και έχουν δυνατότητα επιλογών της ισχύος και της κατεύθυνσης του νερού.
 • Μπορούν να δεχθούν πρόσθετα στοιχεία μασάζ, όπως οι καταρράκτες αυχένα ή κανονάκια νερού
 • Συνοδεύονται από θερμομονωτικό κάλυμμα, ενώ τα τοιχώματα τους, δέχονται θερμομόνωση από ειδικά μονωτικά υλικά.
 • Προσφέρουν εύκολη φροντίδα, χειρισμό και οικονομική λειτουργία
 • Μπορούν να δεχθούν επένδυση του χείλους και των πλευρών τους, με διάφορα υλικά, ανάλογα με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Οι συγκεκριμένες Μικρές πισίνες υδρομασάζ Hydrous μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν δωμάτια και σουίτες ξενοδοχείων με την εγκατάσταση τους στο χώρο τους ή σε προσκείμενο εξωτερικό χώρο.