Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Ειδη καθαρισμου

Αρχική » Εξοπλισμος » Ειδη καθαρισμου
  • Τα είδη καθαρισμού πισίνας είναι απαραίτητα εργαλεία διατήρησης της καθαρότητας και υγιεινής του νερού της πισίνας
  • Καμία αυτόματη σκούπα δεν μπορεί να καταργήσει την ανάγκη (έστω και ελαχίστης) χειροκίνητης υποστήριξης της λειτουργίας της
  • Η παρατήρηση της θερμοκρασίας του νερού είναι απαραίτητο στοιχείο εκτίμησης των αναγκαίων εργασιών φροντίδας της πισίνας.
Τα είδη καθαρισμού πισίνας είναι τόσο σημαντικά για την πισίνα όσο και η ύπαρξη του συστήματος κυκλοφορίας και φίλτρανσης του νερού.
Ακόμη και το καλύτερα σχεδιασμένο σύστημα επεξεργασίας του νερού δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την ανάγκη χειροκίνητης φροντίδας της καθαριότητας της πισίνας.

Η γνώση των διαφόρων αξεσουάρ ειδών καθαρισμού βοηθά τον συντηρητή της πισίνας στην επιλογή των καταλλήλων βοηθημάτων στις διαδικασίες φροντίδας της πισίνας.

Η κατηγορία της πισίνας, οι διαστάσεις της και ο τρόπος διαμόρφωσης της εσωτερικής επιφανείας καθορίζουν και την επιλογή των καταλλήλων ειδών καθαρισμού

Αποχες

Ένα από τα πλέον βασικά είδη καθαρισμού πισίνας. Βοηθούν στη αποκομιδή των φυσικών ρύπων που επιπλέουν καθώς και όσων έχουν  κατακαθίσει στο δάπεδο της πισίνας.

Κονταρια

Οι δυνατότητες τηλεσκοπικής επιμήκυνσης που προσφέρουν, προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης της χειροκίνητης σκούπας καθαρισμού, της βούρτσας και της απόχης σε πισίνες διαφορετικών διαστάσεων.

Βουρτσες

Απαραίτητες στην αναγκαία διαδικασία καθαρισμού των εσωτερικών επιφανειών της πισίνας και στον έλεγχο των αλγών.

Σκουπες

Απαραίτητο μέσο χειροκίνητου καθαρισμού του δαπέδου της πισίνας. Απαραίτητη η ύπαρξη τους ακόμη και εάν υπάρχει αυτόματη σκούπα

Επιπλεωντες σωλήνες

Απαραίτητος εξοπλισμός για τη λειτουργία της χειροκίνητης σκούπας καθαρισμού καθώς και βουρτσών με σύστημα αναρρόφησης.

Θερμομετρα

Η Θερμοκρασία του νερού είναι βασικό στοιχείο στον αποτελεσματικό έλεγχο και ρύθμιση της χημικής επεξεργασίας. Μην το ξεχνάτε, καθώς ο έλεγχος της θα βοηθήσει να προλάβετε πολλά προβλήματα.

Επιπλεωντες χλωριωτες

Μια εύκολη εναλλακτική πρόταση για τροφοδότηση χλωρίου σε μικρές πισίνες και σε ειδικές περιπτώσεις.

Προσθετα ειδη καθαρισμου

Αξεσουάρ που κάνουν τη διαδικασία καθαρισμού της πισίνας περισσότερο εύκολη και αποτελεσματική.