210 94 11 730

Μηχανήματα πισίνας

Μηχανήματα πισίνας

Ο Εξοπλισμός πισίνας περιλαμβάνει πρώτα από όλα τα βασικά μηχανήματα πισίνας. Η επιλογή των βασικών μηχανημάτων  πισίνας ( δηλαδή εκείνων που έχουν σαν στόχο την κυκλοφορία και φίλτρανση του νερού) είναι μια επιλογή που θα πρέπει να βασίζεται σε βαθιά γνώση και εμπειρία ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις και τις ειδικές συνθήκες λειτουργίας της κάθε πισίνας.

Αυτόματες σκούπες

Αυτόματες σκούπες

Μέσω προηγμένης και απόλυτα αξιόπιστης τεχνολογίας καθαρισμού, εξοικονομώντας νερό και ενέργεια, προσφέρουν τον απαραίτητο και αξιόπιστο αυτόματο καθαρισμό της εσωτερικής επιφανείας ιδιωτικών, δημόσιων ή ξενοδοχειακών πισίνων.

Θέρμανση νερού

Θέρμανση νερού

Εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης του νερού, που σε συνδυασμό με θερμομονωτικό κάλυμμα προσφέρουν τον διπλασιασμό τουλάχιστον του χρόνου χρήσης της πισίνας σας. Εξοπλισμός πισίνας που είναι απαραίτητος εάν θέλουμε να επιμηκύνουμε τον χρόνο λειτουργίας της πισίνας.

Καλύμματα

Καλύμματα

Ανάλογα με τον τύπο του καλύμματος επιτυγχάνεται είτε διατήρηση της θερμότητας του νερού, είτε αύξηση της θερμοκρασίας, είτε προστασία της πισίνας είτε των ιδιοκτητών της πισίνας

Είδη καθαρισμού

Είδη καθαρισμού

Απαραίτητα αξεσουάρ για την φροντίδα της πισίνας σας, που εξασφαλίζουν την καθαρότητα την υγιεινή της και τελικά την απόλαυση της. Εξοπλισμός πισίνας που είναι η προϋπόθεση για την απόλαυση καθαρού, κρυστάλλινου και υγιεινού νερού.

Συστήματα ασφαλείας / Σωστικά

Συστήματα ασφαλείας / Σωστικά

Η ύπαρξη του απαραιτήτου εξοπλισμού ασφαλείας για τη πισίνα, είτε είναι ιδιωτική είτε δημόσια, είναι μια ευθύνη που αφορά όλους μας. Είναι η κύρια προϋπόθεση που προσφέρει την απαραίτητη σιγουριά για την αντιμετώπιση των κινδύνων και των έκτακτων καταστάσεων στο χώρο της πισίνας.

Συστήματα αντιθέτου κολύμβησης

Συστήματα αντιθέτου κολύμβησης

Τα συστήματα αυτά  προσφέρουν τη δυνατότητα άσκησης, διατήρησης καλής φυσικής κατάστασης και διασκέδασης. Εξασφαλίζουν τη δυνατότητα εντονότερης άσκησης «μεγαλώνοντας» τις διαστάσεις της πισίνας.

Αναβατόρια πισίνας

Αναβατόρια πισίνας

Καινοτόμο, γρήγορο, ασφαλές και άνετο pool lift για την μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Κλίμακες / Χειρολαβές

Κλίμακες / Χειρολαβές

Απαραίτητα αξεσουάρ κάθε πισίνας που εξασφαλίζουν μια άνετη και ασφαλή πρόσβαση στη πισίνα καθώς και την έξοδο από αυτή. Μια μεγάλη ποικιλία ανάλογα με τη χρήση, καλύπτουν όλες τις ανάγκες όλων των τύπων πισίνας ιδιωτικών και δημόσιων.

Αξεσουάρ νερού

Αξεσουάρ νερού

Εξοπλισμός πισίνας που μεγιστοποιεί την απόλαυση της πισίνας. Τα συστήματα αυτά αποτελούν μια  ατελείωτη πηγή διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Δείτε μερικά από αυτά και αποφασίστε τι θα ταίριαζε σε εσάς και στο περιβάλλον της πισίνας σας.

Μουσική στο νερό

Μουσική στο νερό

Ένα υποβρύχιο μεγάφωνο είναι ιδανικό για την παροχή μουσικής υπόκρουσης μέσα στο νερό κατάλληλο για συγχρονισμένη κολύμβηση ή αναψυχή.

Ντουζιέρες

Ντουζιέρες

Βοηθούν στην σωστή λειτουργία της πισίνας μέσω της μείωσης της τροφοδοτούμενης μόλυνσης, αλλά και στην αφαίρεση ιχνών χημικών από την επιδερμίδα και τα μαλλιά των κολυμβητών.