Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Αυτόματο σύστημα ρύθμισης PH ή REDOX

Αυτόματο σύστημα ρύθμισης PH ή REDOX

Η μονάδα αυτή επιτυγχάνει τη διατήρηση της τιμής του ΡΗ ή του REDOX στα επιθυμητά επίπεδα στην απολύμανση νερού πισίνας.

Αυτόματο σύστημα ρύθμισης PH και REDOX

Αυτόματο σύστημα ρύθμισης PH και REDOX

Η μονάδα αυτή επιτυγχάνει τη διατήρηση της επιθυμητής τιμής του REDOX (Οξειδωτικής δράσης χλωρίου) και του ΡΗ στα επιθυμητά επίπεδα στην απολύμανση νερού πισίνας

Αυτόματο σύστημα ρύθμισης ελευθέρου χλωρίου - PH

Αυτόματο σύστημα ρύθμισης ελευθέρου χλωρίου – PH

Η μονάδα αυτή επιτυγχάνει τη διατήρηση της επιθυμητής τιμής του ελευθέρου χλωρίου και του ΡΗ στα επιθυμητά επίπεδα στην απολύμανση νερού πισίνας. Είναι απαραίτητο σύστημα για τις δημόσιες πισίνες και τις πισίνες ξενοδοχείων.

Σύστημα άλμης

Σύστημα άλμης

Παραγωγή και τροφοδότηση χλωρίου (χωρίς πρόσθετα συστατικά) μέσω της τροφοδότησης άλατος στο νερό της πισίνας.

Σύστημα όζοντος

Σύστημα όζοντος

Ισχυρότατο απολυμαντικό υλικό στην απολύμανση νερού πισίνας, αλλά απαιτεί και τη συμπληρωματική αν και σημαντικά μειωμένη χρήση κλασσικών χημικών (χλωρίου, βρώμιου).

Σύστημα υπεριωδών ακτίνων (UV)

Σύστημα υπεριωδών ακτίνων (UV)

Σύστημα που βοηθά στην απολύμανση του νερού μειώνοντας την χρήση κλασσικών απολυμαντικών υλικών (όπως το χλώριο).

Χημικά

Χημικά

Η απαραίτητη σειρά χημικών προϊόντων που δίνει τη δυνατότητα χειροκίνητης διαδικασίας στην απολύμανση νερού πισίνας, αλλά και εξασφάλισης των απαραιτήτων διαλυμάτων τροφοδότησης των αυτομάτων συστημάτων απολύμανσης του νερού.

Σετ ελέγχου

Σετ ελέγχου

Σετ ελέγχου διαφόρων τύπων για τον προσδιορισμό όλων εκείνων των χαρακτηριστικών του νερού που είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε για μια ασφαλή και υγιεινή κολύμβηση.