210 94 11 730

Αξεσουαρ νερου

Αρχική » Εξοπλισμος » Αξεσουαρ νερου
  • Η προσθήκη αξεσουάρ πισίνας αυξάνουν την αξία στην επένδυση μας.
  • Τα αξεσουάρ πισίνας αποτελούν σημεία οικογενειακής διασκέδασης στο νερό.
  • Τα αξεσουάρ νερού προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία και δημιουργούν ατμόσφαιρα που σας δικαιώνει για την απόφαση σας.
Στο ξεκίνημα της κατασκευής μιας πισίνας, πολλοί μελλοντικοί ιδιοκτήτες αναρωτιούνται για το κατά πόσο ένα από τα αξεσουάρ πισίνας είναι μια επένδυση που αξίζει να αντιμετωπίσουν. Αν και επιχειρήματα υπάρχουν και για τις δύο απόψεις, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόκτηση μιας πισίνας με ή χωρίς αξεσουάρ πισίνας είναι μια εξαιρετική απόφαση για την οικογένεια.
Εντούτοις υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ωφέλειες από την εγκατάσταση τους και θα αναφέρουμε τα κυριότερα που έχουν παρατηρηθεί

  • Είτε το πιστεύετε ή όχι, ο κυριότερος λόγος που συνήθως αποφασίζεται η εγκατάσταση ενός από τα αξεσουάρ πισίνας είναι περισσότερο ο ήχος και λιγότερο ή εικόνα. Για να το θέσουμε πιο απλά, υπάρχει κάτι που μας ηρεμεί και χαλαρώνει όταν κολυμπάμε ή ξεκουραζόμαστε στο κατάστρωμα της πισίνας ακούγοντας τον ήχο από την πτώση του νερού.
  • Αν και ο ήχος είναι πολύ ωραίος, η ομορφιά που μπορεί να προστεθεί στην εικόνα της πισίνας, είτε αυτή προκύπτει από την εγκατάσταση ενός καταρράκτη, είτε από ένα σιντριβάνι, είτε από ένα σύστημα εκτόξευσης νερού με πίεση ή με απλή ροή είναι εξίσου σημαντική.
  • Η εκμετάλλευση της ροής του νερού που πέφτει στην επιφάνεια της πισίνας, εκτός από όσα έχουν αναφερθεί, μπορεί να βοηθήσει στην δημιουργία μασάζ αυχένα και άλλων ειδών μασάζ, ενώ αποτελεί μια ατελείωτη πηγή διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Η ύπαρξη ενός διακοσμητικού καταρράκτη στη πισίνα σίγουρα προσθέτει πέραν της ακουστικής απόλαυσης και αισθητική στις στιγμές ξεκούρασης και ριλάξ στο χώρο της πισίνας.

ΜΑΣΣΑΖ ΑΥΧΕΝΑ

Ένα αξεσουάρ νερού που δημιουργεί ένα ιδιαίτερο κλίμα στο χώρο του και σε στη πισίνα γενικότερα. Μια μεγάλη απόλαυση που σίγουρα δύσκολα θα την εγκαταλείψετε μόλις θα ξεκινήσετε να την απολαμβάνετε.

ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ

Ένα απλό και οικονομικό αξεσουάρ νερού που μπορείτε να απολαύσετε εύκολα στην πισίνα σας. Χωρίς εξτρά εργασίες και προϋποθέσεις προσφέρει ευχάριστη εικόνα και ήχο στο χώρο σας

ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ

Μπορεί η απόλυτη λειτουργία Υδρομασάζ να μην είναι δυνατή σε μια πισίνα που δεν είναι πισίνα υδροθεραπείας (λόγω της έλλειψης υψηλής θερμοκρασίας νερού), εντούτοις η εγκατάσταση του βοηθά στην απόλαυση ενός χαλαρωτικού μασάζ.