Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Ανταλλακτικα

Αρχική » Συντηρηση » Ανταλλακτικα
  • Κατά την αξιολόγηση των μηχανημάτων, ερευνήστε τον τομέα ανταλλακτικά πισίνας
  • Η έλλειψη ενός ανταλλακτικού ευτελούς αξίας μπορεί να διακόψει την λειτουργία βασικού εξοπλισμού της πισίνας.
  • Φροντίστε την εύκολη πρόσβαση σας στα απαραίτητα σχέδια ανταλλακτικών του εξοπλισμού της πισίνας σας.
  • Δημιουργήστε ένα κατάλογο με τα απαραίτητα αναλώσιμα ανταλλακτικά πισίνας και αποθηκεύστε τα απολύτως βασικά.

Ανταλλακτικα εξοπλισμου πισινας

Βασική επιλογή της Εταιρίας μας αποτελεί πάντοτε η διάθεση προϊόντων που θα υποστηρίζονται ασφαλώς και μακροχρόνια από μια πλήρη σειρά ανταλλακτικών

Βέβαια, η προσήλωση μας σε αυτή την πολιτική σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάζει τις δυνατότητες μας για  προσφορά προϊόντων σε οικονομικότερη τιμή αλλά  μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστα μηχανήματα και εγγυημένη μακροχρόνια υποστήριξη με τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Παράλληλα κατανοώντας το ενδεχόμενο αναγκών σε ανταλλακτικά για μηχανήματα που δεν έχουμε εμείς προμηθεύσει, εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών αυτών μετά από έλεγχο και σε συνεργασία με τους κατόχους τέτοιων μηχανημάτων.

Με τη βοήθεια της σειράς σχεδίων που σας παραθέτουμε στην συνέχεια έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τα ανταλλακτικά πισίνας που χρειάζεστε, είτε με βάση την κατηγορία τους (πχ. Skimmer, φωτιστικό κλπ.) στη περίπτωση που γνωρίζετε την εταιρία κατασκευής και τις προδιαγραφές τους, είτε με βάση τις διαστάσεις ανάλογα με την κατηγορία τους.

Ελέγξτε εάν το μηχάνημα, τμήμα του οποίου αναζητείτε, αναφέρεται στη λίστα των περιεχομένων στο site μας και στο συγκεκριμένο τομέα της κατηγορίας του (ανταλλακτικά πισίνας). Ανοίξτε το σχετικό σχέδιο ανταλλακτικών και αποστείλετε μας email ή φαξ, αναφέροντας αριθμό σχεδίου και αριθμό ανταλλακτικού για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα και το κόστος του. Σε περίπτωση που το ανταλλακτικό δεν αναφέρεται στο συγκεκριμένο τομέα, ενημερώστε μας για τον οίκο κατασκευής του, ή δώστε μας οποιοδήποτε άλλο στοιχείο (φωτογραφία ) για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Βάσει κατηγορίαςΒάσει διαστάσεων

Δακτύλιοι προσώπου & στεγανότητος skimmer

Διανομείς φίλτρων

Καλαθάκια skimmer

Καπάκια skimmer & βάσεις καπακιών skimmer

Κλαπέ Skimmer

Κυτία σύνδεσης δαπέδου

Πρόσωπα φωτιστικών

Σκαλοπάτια κλιμάκων

Φρεάτια πυθμένος / Διακτύλιοι προσώπου & στεγανότητος / Σχαράκια

Φωλεές λαμπτήρων φωτιστικών & δακτύλιοι στεγανότητος λαμπτήρων