210 94 11 730

Ειδικες πισινες

Αρχική » Πισινες Orionpools » Ειδικες πισινες
  • Ειδικές πισίνες για ελάχιστο χώρο με κύριο χαρακτηριστικό την κατασκευή τους από ειδικά προκατασκευασμένα πάνελ.
  • Ειδικές πισίνες για ελάχιστο χώρο για εύκολη τοποθέτηση, ακόμα και σε ήδη διαμορφωμένο χώρο.
  • Ειδικές για κολύμβηση και υδροθεραπεία σε ελάχιστο χώρο
  • Ιδανικές για όσους θέλουν να απολαύσουν το υγρό στοιχείο στο δικό τους ελάχιστο προσωπικό χώρο.
  • Η λύση για οικονομική λειτουργία με μικρή ανάγκη φροντίδας

Ειδικες πισινες για  :

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΔΡΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

 

Η ευεργετική επίδραση του νερού στους τομείς κολύμβησης, διασκέδασης, χαλάρωσης, γυμναστικής, αποκατάστασης και θεραπείας είναι γνωστή από τους αρχαίους χρόνους.
Οι ειδικές πισίνες για ελάχιστο χώρο, αυτής της κατηγορίας, είναι η απάντηση όταν ο υπάρχων χώρος είναι το θέμα.

Οι πισίνες αυτής της κατηγορίας έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν παντού, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
Η σύνθεσή τους από προκατασκευασμένα πάνελ επιτρέπει την τοποθέτησή τους ακόμη και σε ήδη διαμορφωμένους εσωτερικούς χώρους.

Ουσιαστική διαφορά των πάνελ αυτών, είναι η ειδική κατασκευή τους που δεν απαιτεί την ύπαρξη αντηρίδων οι οποίες οδηγούν φυσικά σε μεγαλύτερη απαίτηση χώρου.

Κατά τη διαδικασία προσέγγισης στη θέση εγκατάστασής τους, τα επί μέρους τμήματά τους μπορούν να μεταφερθούν άνετα εκεί που θα εγκατασταθούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσουν από σημεία όπου υπάρχουν ήδη τοποθετημένες πόρτες ή κλίμακες.

Οι πισίνες αυτές με τα προκατασκευασμένα τμήματα από τα οποία αποτελούνται, έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορες διαστάσεις και με βάθη νερού έως 1,40 m. Αυτές οι ιδιότητες προσαρμογής, σε συνδυασμό με ικανότητα τους να είναι αυτοφερόμενες δίνουν τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τους να απολαμβάνουν τη χαρά της εκγύμνασης στο νερό, της αποκατάστασης από τραυματισμούς, της θεραπείας με τη βοήθεια του νερού και της κολύμβησης, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους στο σπίτι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρουν πολλές δυνατότητες προσαρμογής στην αισθητική του κάθε χώρου.

Η χρήση ειδικού μανδύα (liner) για την εσωτερική επένδυση της κάθε πισίνας, προσφέρει τη δυνατότητα απελευθέρωσής της από τα τυποποιημένα μοντέλα. Τέλος, μπορεί να πραγματοποιηθεί η πιθανή επιθυμία για μεικτά, ή ειδικά βάθη νερού.

 

 

Προσφερομενοι τυποι ειδικων πισινων

Μικρες πισινες

Δεν χρειάζεται μεγάλος χώρος και δεν χρειάζεται να είσαστε κροίσοι για να αποκτήσετε μια μικρή πισίνα από τις ειδικές πισίνες για ελάχιστο χώρο, που σας προσφέρουμε. Οι μικρές πισίνες είναι μια λύση στο πρόβλημα ύπαρξης ελαχίστου διαθέσιμου χώρου αλλά και μια οικονομική λύση στην απόλαυση του υγρού στοιχείου στο χώρο σας για όλο το χρόνο. Με ελάχιστη ενόχληση των ήδη διαμορφωμένων χώρων.

Πισινες αντιθετης ροης

Η πισίνα Hydrous home είναι ένας τύπος πισίνας κολύμβησης που σχεδιάστηκε για να μπορεί να τοποθετηθεί πρακτικά παντού και ανήκει και αυτή στην κατηγορία ειδικές πισίνες για ελάχιστο χώρο. Είναι μια προκατασκευασμένη πισίνα με ειδικά πάνελ, κατάλληλη για κολύμβηση. Έχει ελάχιστες διαστάσεις 4,20 χ 2,10 m και βάθος νερού 1,0m. Έχει εγκατεστημένο ένα ειδικό και μοναδικό σύστημα αντιθέτου ροής που δίνει τη δυνατότητα κολύμβησης σε όλα τα στυλ και σε διαφορετικές εντάσεις.

Πισινες υδροθεραπειας

Η πισίνα Hydrous Water aid είναι ένας πρωτοποριακός τύπος προκατασκευασμένης θεραπευτικής πισίνας (για ιδιωτική αλλά και για επαγγελματική χρήση). Έχει ελάχιστες διαστάσεις 2,10Χ 1,80m και βάθους νερού 1,30m. Προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης με την τοποθέτηση ειδικών θεραπευτικών οργάνων, σε θερμαινόμενο νερό. Συνδυάζει την εύκολη εγκατάσταση και την απαίτηση ελάχιστου χώρου.