Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

TOUCH – ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ LINER

07.03.2021

RENOLIT  ALKORPLAN  TOUCH

Είναι ένα ενισχυμένο, ελασματοποιημένο, τυπωμένο και ανάγλυφο Liner 2 mm. Είναι εμπνευσμένο από τη φύση και δίνει χαρακτήρα και προσωπικότητα στις πισίνες

Είναι μια ενισχυμένη επένδυση liner, με αποκλειστικές εκτυπώσεις και τρισδιάστατα σχέδια, εμπνευσμένα από τη φύση. Είναι μια επιλογή που μπορεί να μετατρέψει το περιβάλλον σας σε ένα λιμάνι πρωτοπόρου σχεδιασμού και ιδιαίτερου χαρακτήρα.

Τα liner τύπου TOUCH είναι μια εξαιρετική μίμηση της φύσης, δίνοντας τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός προσομοιωμένου πέτρινου φινιρίσματος, στις πισίνες που χρησιμοποιούνται. Έτσι προσφέρουν προσωπικότητα και μοναδικότητα σε αυτές.

Συγκόλληση άκρων

H πρόταση για συγκόλληση άκρων του συγκεκριμένου liner, βασίζεται στο γεγονός ότι το liner TOUCH είναι μια μεμβράνη πάχους 2mm, η παχύτερη και η ισχυρότερη στην αγορά.

Η παραδοσιακή συγκόλληση με την επικάλυψη, σε αυτή τη περίπτωση είναι περισσότερο εμφανής από ότι στις παραδοσιακές μεμβράνες (liner).
Η συγκόλληση είναι εμφανής στη όραση, στην αίσθηση, ενώ είναι ένα μέρος όπου η βρωμιά μπορεί να συσσωρευτεί πιο εύκολα.

Η πρόταση για συγκόλληση των άκρων, στοχεύει μόνο στην επίτευξη ενός όμορφου αισθητικού αποτελέσματος, που εάν γίνει σωστά η συγκόλληση, θα είναι αόρατη και δεν θα είναι απαραίτητη η χρήση υγρού PVC για τη σιγουριά στεγανοποίησης. Για το λόγο αυτό συνιστάται αυτός ο τρόπος συγκόλλησης, ειδικά στην περιοχή του βυθού της πισίνας, καθώς εκεί είναι πιο ορατές οι συγκολλήσεις.

Η μόνη ενισχυμένη μεμβράνη (liner) 2mm με ανάγλυφη επιφάνεια (τρισδιάστατη)

Η μεγάλη διαφορά των μεμβρανών TOUCH και των υπολοίπων ενισχυμένων μεμβρανών στην αγορά, είναι το πάχος τους που είναι 2mm.

Αυτό τις καθιστά ισχυρότερες και ανθεκτικότερες.

Η άλλη μεγάλη διαφορά των νέων αυτών μεμβρανών είναι η μεγάλη ελαστικότητα τους. Οι μεμβράνες TOUCH είναι η πρώτη ενισχυμένη μεμβράνη με ανάγλυφη επιφάνεια με προσομοίωση στοιχείων της φύσης, όπως ο σχιστόλιθος, γρανίτης ή άμμος.

Η μοναδικότητα των RENOLIT ALKORPLAN TOUCH συνίσταται :

  • Στο πάχος τους των 2mm
  • Στο τρισδιάστατο ανάγλυφο
  • Στις 6 αποκλειστικές επιλογές, που μιμούνται φυσικά στοιχεία
  • Στην ακαταλληλότητά τους για ολισθηρές περιοχές(κατηγορία C στην αντίσταση ολισθηρότητας )

Κατάλληλα και για τους δύο τρόπους συγκόλλησης (επικάλυψης και άκρων)

 

Οι προσφερόμενοι τύποι LINER TOUCH

AUTHENTIC

Ιδανικό για επένδυση πισίνων σε φυσικό, ρουστίκ περιβάλλον με βότσαλα ή άφθονο πράσινο. Με υπέροχη πέτρινη υφή, που δημιουργεί διαφορετικούς τόνους στο νερό, λαμπερούς και πολύχρωμους.

RELAX

Με χρώμα παρόμοιο με την ψιλή άμμο της παραλίας. Για αισθησιακές, εξωτικές πισίνες με χρυσή άμμο και λαμπερές τιρκουάζ αντανακλάσεις, που οδηγούν στις απομακρυσμένες παραλίες της καραϊβικής

ELEGANCE

Με κομψές, σκούρες φλέβες, είναι η επένδυση για κοσμοπολίτικες, σαγηνευτικές, μοναδικές πισίνες σε βαθύ μπλε τόνους που θα σας μαγέψουν με την πρώτη ματιά και θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε ένα κομψό παλάτι.

VANITY

Καταπληκτικές λευκές πισίνες από μάρμαρο που θα είναι η υπερηφάνεια των ιδιοκτητών.

SUBLINE

Απομίμηση του ασβεστόλιθου τραβερτίνη που δημιουργεί πισίνες με ζεστές αντανακλάσεις, ιδανικές για αποκλειστικές μοντέρνες πισίνες.

PRESTIGE

Μια επένδυση που δημιουργεί μια πισίνα που μοιάζει με ένα παράδεισο ηφαιστειακού βράχου, που γεννά ιδέες για σχεδιασμό μινιμαλιστικού περιβάλλοντος.

ORIGIN

Ένας μοντέρνος και διαχρονικός σχεδιασμός που συνδέεται με την πέτρα γρανίτη, αποκαθιστά τέλεια τις αντανακλάσεις των κρυστάλλινων νερών στα άκρα του γρανίτη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ  ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ