Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Χαλαζιακη / Γυαλινη αμμος

Αρχική » Αναλωσιμα » Χαλαζιακη / Γυαλινη αμμος
  • Η χαλαζιακή άμμος για φίλτρα πισίνας  θα πρέπει να αντικαθιστάται ανά 3-5 χρόνια.
  • Η πλήρωση της άμμου στα ανάλογα φίλτρα θα πρέπει να γίνεται έως απόσταση 16-22 cm από την κορυφή του φίλτρου ή καλύτερα ακολουθώντας τις οδηγίες της πινακίδας του φίλτρου (εάν υπάρχει) για την ποσότητα τροφοδότησης.
  • Προσοχή στην διαδικασία επιλογής και ποσότητας τροφοδότησης της διατομικής γης. Υπάρχουν ειδικές οδηγίες τροφοδότησης (ζητήστε τις)
  • Χρησιμοποιείται δύο φυσίγγια στην περίπτωση φίλτρου φυσιγγίων, αντικαθιστώντας αυτό που μόλις βγάλατε για καθαρισμό με ένα άλλο στεγνό.
  • Αντικαταστήστε το σετ φίλτρων φυσιγγίων ανά 1-2 χρόνια.

Τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στο χώρο της πισίνας και στα συστήματα νερού έχουν σχεδιασθεί με τρόπο που να αφαιρούν με φυσικό τρόπο τα διαλυμένα σωματίδια από το νερό. Το νερό που περιέχει τα στερεά σωματίδια ρύπων διέρχεται δια μέσου του υλικού διήθησης των φίλτρων. Το υλικό διήθησης συγκρατεί τα αιωρήματα ενώ το φιλτραρισμένο νερό διέρχεται δια μέσου αυτού και επιστρέφει καθαρό στην πισίνα.

Γενικά, τρείς τύποι υλικών διήθησης χρησιμοποιείται στα φίλτρα πισίνας για την αφαίρεση των στερεών σωματιδίων ρύπων σε αυτό.

Η χαλαζιακή άμμος για φίλτρα πισίνας
Η Διατομική γη
Τα ειδικά φυσίγγια

 

Η ανάγκη αντικατάστασης της του υλικού διήθησης ενός φίλτρου εξαρτάται από την κατηγορία και από τον χρόνο χρήσης. Η διατομική γη αντικαθίσταται μετά από κάθε ξέπλυμα του φίλτρου. Η χαλαζιακή άμμος για φίλτρα πισίνας σε μια περίοδο χρόνου 3-4 χρόνων ενώ τα ειδικά φυσίγγια είναι καλό να αντικαθίστανται κάθε χρόνο.