210 94 11 730

Βουρτσες

  • Βοηθούν στη διατήρηση καθαρών επιφανειών στα τοιχώματα και το δάπεδο της πισίνας καθώς και σε σημεία που δεν μπορεί να φθάσει η σκούπα καθαρισμού.
  • Βοηθούν στην εξόντωση των φυκιών καθώς μέσω της τριβής μειώνουν την επιφανειακή αντοχή τους που βοηθά στην διείσδυση του χλωρίου για την αντιμετώπιση τους.

Η Βούρτσα πισίνας στις διάφορες μορφές της, βοηθά ουσιαστικά την προσπάθεια διατήρησης της πισίνας σε άριστη κατάσταση.
Όλοι οι προσφερόμενοι τύποι είναι κατασκευασμένοι από ειδικά πλαστικά υλικά για να αντέχουν στη έντονη χρήσης τους στο νερό της πισίνας.

Η επιλογή του κατάλληλου τύπου βούρτσας θα πρέπει να γίνει με κριτήριο τον σκοπό που θέλουμε να επιτύχουμε. Το τρίψιμο των εσωτερικών επιφανειών της πισίνας βοηθά στην απομάκρυνση των φυκών και των βακτηριδίων και θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ακόμη και εάν έχετε αυτόματη σκούπα. Στη διαδικασία καθαρισμού πρώτα θα πρέπει να κάνετε τρίψιμο των τοιχωμάτων και σκαλοπατιών με τη βούρτσα πισίνας και κατόπιν θα συνεχίσετε με τον καθαρισμό του πυθμένα της πισίνας.

Η βούρτσα πισίνας έχει σύστημα σύνδεσης με κλιπ που επιτρέπει την χρήση της με τους τυποποιημένους τηλεσκοπικούς ράβδους.