Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Πισινες Προκατ – Προσφορα

20.09.2019

Αρχική » BLOG » Πισινες Προκατ – Προσφορα

Πισίνες Προκάτ – Επωφεληθείτε 

Πισίνες Προκάτ.Το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου είναι παραδοσιακά η κατάλληλη εποχή για τις ευνοϊκότερες συμφωνίες στο χώρο της πισίνας.

Εφέτος πετύχαμε εξαιρετικούς όρους στις πισίνες προκάτ ώστε να μπορούμε ευχαρίστως να σας προτείνουμε τα αντίστοιχα οφέλη.

Για αυτή την περίοδο λοιπόν, και συγκεκριμένα,  για τις συμβάσεις που θα συμφωνηθούν από 15-09-2019 έως και το τέλος Ιανουαρίου 2020, η Πισίνα Προκάτ διαστάσεων 8,0 Χ 4,0 X 1,50m και όχι μόνο, θα προσφέρεται με ειδική τιμολόγηση και δώρο μια αυτόματη σκούπα.

Πισίνες Προκάτ – Τι περιλαμβάνει το προσφερόμενο πακέτο

Συγκεκριμένα σας προσφέρουμε το συγκεκριμένο πακέτο στο οποίο θα περιλαμβάνονται τα κάτωθι:

 • Χαλύβδινα πάνελ με ειδική προστασία γαλβανίσματος με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα συναρμολόγησης τους και στήριξης τους στο δάπεδο της πισίνας.
 • Όλα τα απαραίτητα εντοιχιζόμενα εξαρτήματα για την ανακυκλοφορία του νερού όπως, επιφανειακός απορροφητήρας (Skimmer), φρεάτιο πυθμένα, στόμια επιστροφής του νερού και στόμιο καθαρισμού.
 • Τα απαραίτητα υδραυλικά υλικά και σωληνώσεις για τη σύνδεση των παραπάνω αναφερομένων υδραυλικών υλικών με το μονομπλόκ συγκρότημα του μηχανοστασίου.
 • Δύο φωτιστικά σώματα LED με τις φωλεές τοποθέτησης τους καθώς και με τα αντίστοιχα κυτία σύνδεσης και τα απαραίτητα ηλεκτρικά ειδικά καλώδια σύνδεσης τους με το συγκρότημα μηχανοστασίου.
 • Πλήρες μονομπλόκ μηχανοστάσιο από ειδικό πλαστικό υλικό διαστάσεων
  1065 Χ 1015 χ 1088 mm που περιλαμβάνει:
  -Το φίλτρο άμμου με την απαραίτητη πολλαπλή βάνα 6 θέσεων για την
   λειτουργία του.
  -Την αντλία κυκλοφορίας του νερού με ενσωματωμένο προφίλτρο.
  -Τις απαραίτητες βάνες από pvc για τον έλεγχο και ρύθμιση της λειτουργίας
   της πισίνας καθώς και με όλα τα υδραυλικά υλικά δίκτυα και σωληνώσεις
   για την σύνδεση όλων των ανωτέρω επιμέρους στοιχείων του.
  -Ακόμη περιλαμβάνει τον απαραίτητο ηλεκτρικό πίνακα προστασίας και
   ελέγχου καθώς και τον απαραίτητο μετασχηματιστή για τα φώτα.
  -Φυσικά περιλαμβάνεται και η απαραίτητη ειδική χαλαζιακή άμμος για το
   φίλτρο άμμου δύο κοκκομετρικών συστάσεων.
 • Την απαραίτητη ανοξείδωτη σκάλα τριών βαθμίδων για την άνετη είσοδο και έξοδο σας από την πισίνα.
 • Ένα πλήρες σετ χειροκίνητου καθαρισμού της πισίνας που περιλαμβάνει, τηλεσκοπική ράβδο, επιπλέοντα σωλήνα, σκούπα με βούρτσες, απόχη επιφανείας και βούρτσα.
 • Εσωτερική επένδυση με οπλισμένη μονόχρωμη μεμβράνη (liner) πάχους 1,5mm
 • Όλες τις εργασίες εγκατάστασης της, πισίνας και του αναφερομένου εξοπλισμού της καθώς και την τοποθέτηση της εσωτερικής επένδυσης του μανδύα.
 • Παράδοση της πισίνας σε πλήρη λειτουργία, με γραπτές οδηγίες (πλήρες εγχειρίδιο χρήσης ) καθώς και προφορικές στον ιδιοκτήτη.

Πισίνες Προκάτ – Αυτή είναι η Προσφορά μας

Το ειδικό αυτό πακέτο θα προσφέρεται στην απολύτως προνομιακή τιμή των 11.000 € εξασφαλίζοντας καθαρό κέρδος 1000€ έναντι της τρέχουσας τιμής του, και με επιπλέον δώρο μία αυτόματη σκούπα Dolphin S200 !!!!! 

Αυτόματες σκούπες πισίνας-DOLPHIN S200

 S200-Ιδανική για πισίνες έως 12m

 

 

 

 

 

 
 
Πισίνες Προκάτ – Τι δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο μας

*Δεν συμπεριλαμβάνονται το ΦΠΑ, οι εργασίες εκσκαφής, διαμόρφωσης του δαπέδου, μπαζώματος του περιβάλλοντος χώρου καθώς και της τελικής του διαμόρφωσης.

*Η συγκεκριμένη τιμή αφορά εγκατάσταση της πισίνας για περιοχή της Αττικής. Για εγκατάσταση σε άλλη περιοχή επιβαρύνεται με τα έξοδα μετάβασης – παραμονής του προσωπικού σε περίπτωση ανάγκης παραμονής του και με τα έξοδα μεταφοράς των απαραιτήτων υλικών.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερώστε μας για την ανάγνωση της προσφοράς μας και εκμεταλλευτείτε τους εξαιρετικά ευνοϊκούς οικονομικούς  όρους της συγκεκριμένης περιόδου.

Πισίνες Προκάτ – Δεν είναι η μόνη προσφορά μας !!!!

Ανάλογες προσφορές υπάρχουν και για άλλες διαστάσεις εκτός της συγκεκριμένης. Επικοινωνήστε μαζί μας