Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin S200

27.05.2022

Αρχική » BLOG » Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin S200

Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin S200

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά καταλαβαίνουμε την σημαντικότητα της πισίνας μας και την δυνατότητα μας να κολυμπάμε μακριά από συνωστισμένο πλήθος.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά καταλαβαίνουμε την σημαντικότητα της απόλυτης καθαριότητας στην πισίνα μας.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά καταλαβαίνουμε την χρησιμότητα μιας καλής αξιόπιστης αυτόματης σκούπας.

Σήμερα ίσως έχει ιδιαίτερη αξία η πρόταση και η παρουσίαση για την αυτόματη σκούπα Dolphin S 200  της Maytronics.

Το προσφερόμενο μοντέλο της ηγετικής αυτής εταιρίας, έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια.

Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin S200

Tεχνολογικά προηγμένη σκούπα πισίνας, κατασκευασμένη για να αντέχει σε βαριά χρήση. Εξασφαλίζει εύκολη χρήση, άριστα αποτελέσματα με ελάχιστη φροντίδα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Κύκλος χρόνου λειτουργίας : 2 ώρες
 • Μήκος καλωδίου : 18m
 • Βάρος : 7,5 kg
 • Φίλτρανση : Καλαθάκι φίλτρο με σετ φίλτρων για καθάρισμα ultra/fine
 • Βούρτσισμα : Διπλάσια ταχύτητα για αποτελεσματικό βούρτσισμα των επιφανειών.
 • Τροφοδοτικό: Έξυπνο, ενεργειακής απόδοσης για ελάχιστη κατανάλωση.
 • Εγγύηση : 24 μήνες

 

Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin S200

Γενική Περιγραφή

Η Ρομποτική σκούπα S200 είναι εύκολη στο χειρισμό της καθώς είναι εξαιρετικά ελαφριά και προσφέρει εύκολη απελευθέρωση νερού όταν την αφαιρούμε από τη πισίνα.

Η φίλτρανση του νερού που προσφέρει γίνεται μέσω της χρήσης καλαθιού και δύο σετ φίλτρων ultra / fine.
Η πρόσβαση στο σύστημα φίλτρανσης γίνεται από την πάνω πλευρά της σκούπας που προσφέρει εύκολη αφαίρεση του, ενώ ο καθαρισμός των φίλτρων είναι πολύ εύκολος επίσης.

Το σύστημα βουρτσών της, προσφέρει ενεργή δράση και εμποδίζει την ανάπτυξη φυκιών και βακτηριδίων

Η Dolphin S200, καθαρίζει, βουρτσίζει πυθμένα και τοιχώματα και ίσαλο γραμμή, φιλτράροντας το νερό της πισίνας μόλις σε 2 ώρες.

Η εύκολη χρήσης της, που δεν απαιτεί προ-εγκατάσταση, προσφέρει πλήρη κάλυψη της επιφανείας της πισίνας μέσω του συστήματος ρομποτικής σάρωσης Power Stream.

Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη με την Αποδεδειγμένη αξιοπιστία της Maytronics – τον παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή των ρομποτικών συστημάτων, προσφέρει:

-Εγγυημένα ασφαλή ηλεκτρικά εξαρτήματα

-Γρήγορη επισκευή, επιδιόρθωση και ύπαρξη ανταλλακτικών

 

Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin S200 – Παρακολουθήστε το σχετικό VIDEO για να δείτε την απλή και αποτελεσματική λειτουργία της

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαπιστώσετε ότι εκτός από τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά της, η Dolphin S200 έχει και εξαιρετικά οικονομικό κόστος.

Αρχική » BLOG » Αυτόματη σκούπα πισίνας Dolphin S200

Μικρές πισίνες Τζακούζι

Ξεκινώντας να περιγράψουμε την κατηγορία αυτή των μικρών πισίνων, είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε μερικές έννοιες που πιστεύουμε ότι οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ενώ η έννοια της πισίνας είναι ξεκάθαρη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την έννοια τζακούζι.

Αυτό που γνωρίζουμε ως τζακούζι περιγράφει τη δημιουργία ενός ρεύματος νερού που αναμειγνύεται με τον αέρα και επιδρά στο σώμα του ανθρώπου, εντός του νερού με τα γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα. Το ίδιο όμως επιτυγχάνεται και με τη χρήση ειδικών στομίων που ονομάζονται στόμια υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η Ονομασία

Η επικράτηση της ονομασίας Τζακούζι για τη δημιουργία μασάζ νερού-αέρα, οφείλεται στην εφαρμογή των πρώτων συστημάτων από τους αδελφούς Jacuzzi και την καθιέρωση του εμπορικού ονόματος τους ως αντιπροσωπευτικό για το συγκεκριμένο σύστημα, όπως συμβαίνει και με άλλα προϊόντα σε άλλους τομείς.

Με την πάροδο των χρόνων και άλλοι παραγωγοί, κατασκεύασαν και διέθεσαν στην διεθνή αγορά παρόμοια στόμια παραγωγής ρεύματος νερού-αέρα, τα οποία καθιερώθηκαν με την ονομασία ¨Στόμια υδρομασάζ¨.

Σήμερα λοιπόν είτε μιλάμε για συστήματα στομίων Jacuzzi είτε για συστήματα στομίων υδρομασάζ είναι το ίδιο.

Ας επιστρέψουμε τώρα στις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή στις Μικρές πισίνες υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η πορεία εξέλιξης

Τα πρώτα στόμια υδρομασάζ τοποθετήθηκαν σε απλές μπανιέρες και αυτό αποτέλεσε μεγάλη καινοτομία με άριστα ευεργετικά αποτελέσματα. Ωστόσο στην επιλογή αυτή, μετά από κάθε χρήση, η μπανιέρα θα έπρεπε να αδειάσει να καθαριστεί και να απολυμανθεί, ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση.

Λησμονήσαμε βέβαια να αναφέρουμε ότι για να έχουμε άριστα αποτελέσματα από την χρήση παρόμοιων συστημάτων, η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι μεταξύ 30-32 C0.

Στην πορεία των ετών, διαμορφώθηκαν και διατέθηκαν στην αγορά του συγκεκριμένου τομέα, συστήματα υδρομασάζ εγκατεστημένα σε μεγαλύτερες ΄μπανιέρες’ , τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από ένα άτομα. Όμως το γεγονός ότι ο αναγκαίος όγκος του νερού ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν μιας απλής μπανιέρας, αλλά και τα εμπόδια στην εύκολη αντικατάσταση και θέρμανση του, οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας των μικρών πισίνων υδρομασάζ.

Ονομάστηκαν έτσι γιατί λειτουργούν σαν πισίνες, δηλαδή διαθέτουν αυτόνομο σύστημα ανακυκλοφορίας νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης.

Η ονομασία Spa αποδόθηκε σε αυτά τα προϊόντα και η κατασκευή τους ξεκίνησε με τη χρήση οπλισμένου πολυεστέρα και βελτιώθηκε με τη χρήση ακρυλικών φύλλων που δεν παρουσίαζαν τα προβλήματα του πολυεστέρα.
Οι Spa όμως παράγονται σαν ένα ενιαίο κομμάτι και σε συγκεκριμένες διαστάσεις και μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση, δηλαδή του υδρομασάζ.

Ωστόσο οι απαιτήσεις της αγοράς και οι ανάγκες των καταναλωτών διαμόρφωσαν ειδικές απαιτήσεις όπως :

 • Την προσαρμογή των διαστάσεων των συγκεκριμένων spa στο χώρο που διέθεταν, με τις ιδιαίτερες συνθήκες του.
 • Την ύπαρξη πρόσθετου χώρου για την εκτέλεση και άλλων ευεργετικών κινήσεων στο υγρό στοιχείο, όπως και την διαμόρφωση και τοποθέτηση των στομίων υδρομασάζ, των καθιστικών κλπ σε θέσεις επιλογής, και όχι εξαρχής διαμορφωμένων, όπως στα τυποποιημένα μοντέλα.

Οι απαιτήσεις αυτές οδήγησαν στην δημιουργία αυτής της κατηγορίας που περιγράφουμε στο άρθρο μας, τις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Πισίνες Υδρομασάζ Hydrous

Στον συγκεκριμένο τομέα οι Μικρές πισίνες Hydrous που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά από δεκαετίας και πλέον, καλύπτουν απόλυτα τις προδιαγραφές που αναφέραμε.

Ειδικότερα οι Μικρές πισίνες Hydrous:

 • Κατασκευάζονται από ειδικά γαλβανισμένα πάνελ τα οποία προσαρμόζονται απόλυτα στις διαστάσεις του χώρου που διαθέτετε.
  Ο τρόπος αυτός διαμόρφωσης της δεξαμενής, επιτρέπει την μεταφορά των πάνελ σχεδόν παντού.
 • Ο χώρος στο εσωτερικό τους μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών (διαμόρφωση καθιστικών κλπ).
 • Η εσωτερική τους επιφάνεια διαμορφώνεται με την χρήση ειδικού πλαστικού μανδύα (liner), με δυνατότητα επιλογής του τύπου και του χρώματος του.
 • Είναι εφοδιασμένες με σύστημα κυκλοφορίας του νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης. Εξασφαλίζει την διαρκή άριστη ποιότητα του νερού που απαιτείται, ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες του.
 • Έχουν εγκατεστημένα στόμια υδρομασάζ, ο αριθμός των οποίων καθαρίζεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε μικροπισίνας και των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη.
  Η λειτουργία τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας και έχουν δυνατότητα επιλογών της ισχύος και της κατεύθυνσης του νερού.
 • Μπορούν να δεχθούν πρόσθετα στοιχεία μασάζ, όπως οι καταρράκτες αυχένα ή κανονάκια νερού
 • Συνοδεύονται από θερμομονωτικό κάλυμμα, ενώ τα τοιχώματα τους, δέχονται θερμομόνωση από ειδικά μονωτικά υλικά.
 • Προσφέρουν εύκολη φροντίδα, χειρισμό και οικονομική λειτουργία
 • Μπορούν να δεχθούν επένδυση του χείλους και των πλευρών τους, με διάφορα υλικά, ανάλογα με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Οι συγκεκριμένες Μικρές πισίνες υδρομασάζ Hydrous μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν δωμάτια και σουίτες ξενοδοχείων με την εγκατάσταση τους στο χώρο τους ή σε προσκείμενο εξωτερικό χώρο.