Επιλογή Σελίδας

Πισίνες ΩΡΙΩΝ

Αρχική » BLOG » Πισίνες ΩΡΙΩΝ

Πισίνες ΩΡΙΩΝ

Μετά από 10 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στο χώρο της Πισίνας και με ένα υπόβαθρο στο συγκεκριμένο αντικείμενο που ξεπερνά τα 40 χρόνια, έχουμε καταφέρει οι Πισίνες ΩΡΙΩΝ να αποτελούν σημείο αναφοράς της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της καινοτομίας.

Ο τίτλος Πισίνες ΩΡΙΩΝ καλύπτει όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο τομέα αυτό, είτε πρόκειται για τους γενικούς τύπους πισίνας που προσφέρονται στην αγορά, είτε πρόκειται για μοναδικές καινοτόμες λύσεις (πισίνες Hydrous), είτε πρόκειται για την μετά την πώληση υποστήριξη με στόχο την σωστή λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων.

Πισίνες ΩΡΙΩΝ-Πισίνα προκάτ

Πισίνες ΩΡΙΩΝ-Πισίνα προκάτ

Πισίνες ΩΡΙΩΝ – Αρχές που τις καθορίζουν

Δύο είναι οι αρχές που καθορίζουν τη λειτουργία μας από το ξεκίνημα μας :

 • Διάθεση σειράς προϊόντων και υπηρεσιών υποστήριξης, που να εξασφαλίζουν στους πελάτες μας την αξιόπιστη μακροχρόνια λειτουργία κάθε εγκατάστασης χωρίς προβλήματα και αναίτιες οικονομικές επιβαρύνσεις.
 • Οι παραπάνω αρχές είναι αυτές που καθόρισαν την πολιτική μας και διαμόρφωσαν την σειρά των προϊόντων που προσφέρουμε. Και η πεποίθηση μας ότι ‘Ευχαριστημένος πελάτης είναι ο Ενημερωμένος πελάτης΄

Έτσι ενώ κάθε ένα προϊόν η υπηρεσία που προσφέρουμε, μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν διαφέρουν από αυτά που παρουσιάζει η αγορά, η δική μας πελατοκεντρική αφοσίωση και η βαθιά μας πίστη στη διαρκή έρευνα και καινοτομία είναι που δημιουργούν την αξιοπρόσεκτη διαφορετικότητα.

Πισίνες ΩΡΙΩΝ-Πισίνα Hydrous

Πισίνες ΩΡΙΩΝ-Πισίνα Hydrous

Πισίνες ΩΡΙΩΝ – Κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών

Η παρουσίαση σε χαρακτηριστικούς τίτλους των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο γενικό πλαίσιο ‘Πισίνες ΩΡΙΩΝ’, θα βοηθήσει την εύκολη γνωριμία μας με νέους λάτρεις της πισίνας

 • Πισίνες Προκάτ κλασσικού τύπου με προσεκτικές και υπεύθυνες επιλογές
 • Πισίνες Προκάτ Hydrous ( είτε για επίγεια τοποθέτηση, είτε εντός του εδάφους, χωρίς αντηρίδες), με πλήρη αξιοποίηση ακόμα και σε μικρούς ή δύσκολους χώρους
 • Πισίνες Προκάτ Hydrous για υδροθεραπευτήρια, ή κέντα υδρο-γυμναστικής
 • Πισίνες Technypools (για επίγεια τοποθέτηση, η οικονομικότερη ποιοτική πρόταση για πισίνα)
 • Προμήθεια και εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού πισίνας, σε όλους αυτούς του τύπους και ασφαλώς σε πισίνες μπετόν.
 • Εσωτερική επένδυση πισίνας (είτε Προκάτ, είτε μπετόν)
 • Προμήθεια και εγκατάσταση αξεσουάρ πισίνας
 • Προμήθεια χημικών προϊόντων και συστημάτων χημικής επεξεργασίας του νερού με την παροχή οδηγιών για την αποτελεσματικότερη εφαρμογής τους.
 • Προμήθεια και υποστήριξη αυτόματων απορροφητικών καθαριστήρων (robot καθαρισμού).
 • Υποστήριξη των προσφερόμενων μηχανημάτων (διαρκής εξασφάλιση ανταλλακτικών).
Πισίνες ΩΡΙΩΝ-Πισίνα technypools

Πισίνες ΩΡΙΩΝ-Πισίνα technypools

Η γνωριμία με το πρόγραμμα Πισίνες ΩΡΙΩΝ θα βοηθήσει στη εκτίμηση των εναλλακτικών προτάσεων μας, και μια αντικειμενική αξιολόγηση υπό το πρίσμα της σταθερής διάθεσης αξιόπιστων προϊόντων και συνέπειας με κέντρο την υγιή σχέση αγοραστή-πωλητή που χαρακτηρίζει όλο το πρόγραμμα – ‘Πισίνες ΩΡΙΩΝ΄.

 

 

 

 

Αρχική » BLOG » Πισίνες ΩΡΙΩΝ

Μικρές πισίνες Τζακούζι

Ξεκινώντας να περιγράψουμε την κατηγορία αυτή των μικρών πισίνων, είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε μερικές έννοιες που πιστεύουμε ότι οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ενώ η έννοια της πισίνας είναι ξεκάθαρη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την έννοια τζακούζι.

Αυτό που γνωρίζουμε ως τζακούζι περιγράφει τη δημιουργία ενός ρεύματος νερού που αναμειγνύεται με τον αέρα και επιδρά στο σώμα του ανθρώπου, εντός του νερού με τα γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα. Το ίδιο όμως επιτυγχάνεται και με τη χρήση ειδικών στομίων που ονομάζονται στόμια υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η Ονομασία

Η επικράτηση της ονομασίας Τζακούζι για τη δημιουργία μασάζ νερού-αέρα, οφείλεται στην εφαρμογή των πρώτων συστημάτων από τους αδελφούς Jacuzzi και την καθιέρωση του εμπορικού ονόματος τους ως αντιπροσωπευτικό για το συγκεκριμένο σύστημα, όπως συμβαίνει και με άλλα προϊόντα σε άλλους τομείς.

Με την πάροδο των χρόνων και άλλοι παραγωγοί, κατασκεύασαν και διέθεσαν στην διεθνή αγορά παρόμοια στόμια παραγωγής ρεύματος νερού-αέρα, τα οποία καθιερώθηκαν με την ονομασία ¨Στόμια υδρομασάζ¨.

Σήμερα λοιπόν είτε μιλάμε για συστήματα στομίων Jacuzzi είτε για συστήματα στομίων υδρομασάζ είναι το ίδιο.

Ας επιστρέψουμε τώρα στις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή στις Μικρές πισίνες υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η πορεία εξέλιξης

Τα πρώτα στόμια υδρομασάζ τοποθετήθηκαν σε απλές μπανιέρες και αυτό αποτέλεσε μεγάλη καινοτομία με άριστα ευεργετικά αποτελέσματα. Ωστόσο στην επιλογή αυτή, μετά από κάθε χρήση, η μπανιέρα θα έπρεπε να αδειάσει να καθαριστεί και να απολυμανθεί, ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση.

Λησμονήσαμε βέβαια να αναφέρουμε ότι για να έχουμε άριστα αποτελέσματα από την χρήση παρόμοιων συστημάτων, η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι μεταξύ 30-32 C0.

Στην πορεία των ετών, διαμορφώθηκαν και διατέθηκαν στην αγορά του συγκεκριμένου τομέα, συστήματα υδρομασάζ εγκατεστημένα σε μεγαλύτερες ΄μπανιέρες’ , τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από ένα άτομα. Όμως το γεγονός ότι ο αναγκαίος όγκος του νερού ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν μιας απλής μπανιέρας, αλλά και τα εμπόδια στην εύκολη αντικατάσταση και θέρμανση του, οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας των μικρών πισίνων υδρομασάζ.

Ονομάστηκαν έτσι γιατί λειτουργούν σαν πισίνες, δηλαδή διαθέτουν αυτόνομο σύστημα ανακυκλοφορίας νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης.

Η ονομασία Spa αποδόθηκε σε αυτά τα προϊόντα και η κατασκευή τους ξεκίνησε με τη χρήση οπλισμένου πολυεστέρα και βελτιώθηκε με τη χρήση ακρυλικών φύλλων που δεν παρουσίαζαν τα προβλήματα του πολυεστέρα.
Οι Spa όμως παράγονται σαν ένα ενιαίο κομμάτι και σε συγκεκριμένες διαστάσεις και μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση, δηλαδή του υδρομασάζ.

Ωστόσο οι απαιτήσεις της αγοράς και οι ανάγκες των καταναλωτών διαμόρφωσαν ειδικές απαιτήσεις όπως :

 • Την προσαρμογή των διαστάσεων των συγκεκριμένων spa στο χώρο που διέθεταν, με τις ιδιαίτερες συνθήκες του.
 • Την ύπαρξη πρόσθετου χώρου για την εκτέλεση και άλλων ευεργετικών κινήσεων στο υγρό στοιχείο, όπως και την διαμόρφωση και τοποθέτηση των στομίων υδρομασάζ, των καθιστικών κλπ σε θέσεις επιλογής, και όχι εξαρχής διαμορφωμένων, όπως στα τυποποιημένα μοντέλα.

Οι απαιτήσεις αυτές οδήγησαν στην δημιουργία αυτής της κατηγορίας που περιγράφουμε στο άρθρο μας, τις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Πισίνες Υδρομασάζ Hydrous

Στον συγκεκριμένο τομέα οι Μικρές πισίνες Hydrous που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά από δεκαετίας και πλέον, καλύπτουν απόλυτα τις προδιαγραφές που αναφέραμε.

Ειδικότερα οι Μικρές πισίνες Hydrous:

 • Κατασκευάζονται από ειδικά γαλβανισμένα πάνελ τα οποία προσαρμόζονται απόλυτα στις διαστάσεις του χώρου που διαθέτετε.
  Ο τρόπος αυτός διαμόρφωσης της δεξαμενής, επιτρέπει την μεταφορά των πάνελ σχεδόν παντού.
 • Ο χώρος στο εσωτερικό τους μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών (διαμόρφωση καθιστικών κλπ).
 • Η εσωτερική τους επιφάνεια διαμορφώνεται με την χρήση ειδικού πλαστικού μανδύα (liner), με δυνατότητα επιλογής του τύπου και του χρώματος του.
 • Είναι εφοδιασμένες με σύστημα κυκλοφορίας του νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης. Εξασφαλίζει την διαρκή άριστη ποιότητα του νερού που απαιτείται, ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες του.
 • Έχουν εγκατεστημένα στόμια υδρομασάζ, ο αριθμός των οποίων καθαρίζεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε μικροπισίνας και των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη.
  Η λειτουργία τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας και έχουν δυνατότητα επιλογών της ισχύος και της κατεύθυνσης του νερού.
 • Μπορούν να δεχθούν πρόσθετα στοιχεία μασάζ, όπως οι καταρράκτες αυχένα ή κανονάκια νερού
 • Συνοδεύονται από θερμομονωτικό κάλυμμα, ενώ τα τοιχώματα τους, δέχονται θερμομόνωση από ειδικά μονωτικά υλικά.
 • Προσφέρουν εύκολη φροντίδα, χειρισμό και οικονομική λειτουργία
 • Μπορούν να δεχθούν επένδυση του χείλους και των πλευρών τους, με διάφορα υλικά, ανάλογα με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Οι συγκεκριμένες Μικρές πισίνες υδρομασάζ Hydrous μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν δωμάτια και σουίτες ξενοδοχείων με την εγκατάσταση τους στο χώρο τους ή σε προσκείμενο εξωτερικό χώρο.