Επιλογή Σελίδας

Technypool στη Πρεβεζα

Technypool στη Πρέβεζα

Μια ημερήσια εγκατάσταση στη Πρέβεζα

 

Το να ζει κανείς σήμερα μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα στη χώρα μας, δεν αποτελεί πλέον μειονέκτημα όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν.
Οι επικοινωνιακές και καταναλωτικές αδυναμίες του παρελθόντος έχουν προ πολλού ξεπεραστεί.

Ωστόσο δεν είναι μόνο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ που φθάνει παντού, είναι και οι πισίνες Technypools.

Κανένας άλλος τύπος πισίνας από αυτές που διατίθενται στην Ελληνική αγορά δεν καλύπτει τόσο εύκολα και οπουδήποτε τις απαιτήσεις μιας μεγάλης κατηγορίας πελατών, που θέλουν να αποκτήσουν μια πισίνα η οποία:

• Θα μπορούσε να τοποθετηθεί επί του εδάφους χωρίς αναστάτωση του χώρου τους.
• Θα είχε ποιοτική κατασκευή και μηχανολογικό εξοπλισμό που δεν θα είχε να ζηλέψει τίποτα από αυτόν των παραδοσιακών πισίνων.
• Θα ήταν οικονομική
• Θα απαιτούσε ελάχιστο χρόνο για την εγκατάσταση της
• Θα προσέφερε τη δυνατότητα απόλαυσης σε όλη την οικογένεια
• Θα είχε απόλυτα συγκεκριμένο κόστος προμήθειας και τοποθέτησης και δεν θα έκρυβε μυστικά κόστη.
• Θα προσέφερε εύκολη λειτουργία και οικονομική συντήρηση

Technypool στη Πρέβεζα. Ο πελάτης μας από την Πρέβεζα σκέφθηκε τα παραπάνω και αποφάσισε να μας αναθέσει τη προμήθεια και τοποθέτηση μιας πισίνας Technypools στο χώρο του, ελπίζοντας όλα αυτά που υποσχόμαστε να είναι αληθινά και εφαρμόσιμα.
Μετά την άφιξη της παραγγελίας του και την προετοιμασία εκ μέρους του, του δαπέδου τοποθέτησης της πισίνας σύμφωνα με τις οδηγίες μας, προγραμματίσαμε την επίσκεψη μας για την τοποθέτηση της.

Πράγματι είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι, το συνεργείο μας ξεκινώντας πρωί-πρωί από την Αθήνα θα κατόρθωνε μέσα σε μια ημέρα να την τοποθετήσει και να εγκαταστήσει παράλληλα τον μηχανολογικό εξοπλισμό της.
Όμως αυτή ήταν η πραγματικότητα και το βράδυ, οι άνθρωποι του συνεργείου τοποθέτησης της πισίνας, επέστεψαν στο σπίτι τους και κοιμήθηκαν στο κρεβάτι τους, όπως και οι ιδιοκτήτες που επιπλέον ονειρεύτηκαν πόσο σύντομα θα κολυμπούσαν στην δική τους πισίνα

Η αναφορά της τοποθέτησης μιας πισίνας Technypool δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό, σημαντικό είναι ότι μπορείτε να την αποκτήσετε και εσείς, σε οποιαδήποτε περιοχή και εάν είστε. Χωρίς ταλαιπωρίες και κουραστικές αναμονές, αναστατώσεις του χώρου σας και μάλιστα με κόστος πράγματι προσιτό σε πολλούς
Τολμήστε το, Επικοινωνήστε μαζί μας. Αυτό δεν κοστίζει τίποτα !!!!

Δείτε την ποικιλία των μοντέλων μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε την προσφορά μας και να συζητήσουμε τεχνικές λεπτομέρειες της όλης εγκατάστασης