Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Προϊόντα καθαρισμού πισίνας

Αρχική » BLOG » Προϊόντα καθαρισμού πισίνας

Προϊόντα καθαρισμού πισίνας

Η σφραγίδα της αφοσίωσης μας στην πεντακάθαρη πισίνα

Υπάρχει μια σειρά προϊόντων, στον τομέα βελτίωσης της καθημερινής φροντίδας της πισίνας, που συχνά μένει στην αφάνεια  από έλλειψη ενημέρωσης των ιδιοκτητών πισίνας για τα αποτελέσματα που εξασφαλίζουν.

Αν και δεν ανήκουν στους κύριους παράγοντες καθαρισμού της πισίνας (φίλτρανση, απολύμανση), εντούτοις λειτουργούν παράλληλα με αυτούς και προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια για την επίτευξη του τελικού στόχου. Δηλαδή την εξασφάλιση καθαρού και υγιεινού νερού.

Παράλληλα με την αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων αξιοσημείωτο είναι και το απίστευτα χαμηλό κόστος τους.

Επιτρέψτε μας να σας γνωρίσουμε αυτά τα προϊόντα καθαρισμού πισίνας, εάν δεν έχετε ακούσει για αυτά, ή να συμπληρώσουμε τις γνώσεις σας για ιδανικά αποτελέσματα στην περίπτωση που τα χρησιμοποιείται ήδη.

 

Net΄Skim

Το απόλυτο προ φίλτρο για το Skimmer

Διαβάστε περισσότερα, ενημερωθείτε για την ουσιαστική βοήθεια που προσφέρει στην λειτουργία, την αποτελεσματικότητα και την οικονομία της φίλτρανσης.

Water Lily

Ο απορροφητής των λιπαρών ουσιών!

 

Διαβάστε περισσότερα και ενημερωθείτε αναλυτικά για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της χρήσης του και την εύκολη απομάκρυνση των δύσκολων ρύπων, πριν αυτοί μονιμοποιηθούν στην πισίνα σας

 

Pool΄Gom

Κάτι σαν μαγική γόμα!

Σβήστε εύκολα τους ενοχλητικούς λεκέδες από την πισίνα και τον πλαστικό εξοπλισμό της!

Διαβάστε περισσότερα, γνωρίστε την ποικιλία τύπων που προσφέρονται και διαλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει !

 

Είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιολογήσετε τον ενθουσιασμό μας για τα πρωτοποριακά αυτά προϊόντα και μόλις τα γνωρίσετε, θα τα συμπεριλάβετε στην βασική λίστα του εξοπλισμού για την φροντίδα της πισίνας σας.

Το τεχνικό τμήμα της ΩΡΙΩΝ