Επιλογή Σελίδας

Pool΄Gom

14.06.2021

Αρχική » BLOG » Pool΄Gom

Pool΄Gom


Κάτι σαν μαγική γόμα!

Το Pool΄Gom είναι κατασκευασμένο από ένα κατοχυρωμένο πλαστικό υλικό γόμας του οποίου η επιφάνεια έχει την ικανότητα να υφίσταται σκλήρυνση όταν υγραίνεται. Η σκληρυσμένη επιφάνεια παραμένει ωστόσο εύκαμπτη εξασφαλίζοντας εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό, ακόμα και στις πλέον απρόσιτες γωνίες.

Χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών ή χημικών προϊόντων, το Pool΄Gom μας επιτρέπει να εξαλείψουμε επίμονα σημάδια και λεκέδες με ένα απλό τρίψιμο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην ίσαλο γραμμή, αλλά προσθέτει λάμψη και σε όλα τα πλαστικά υλικά στην πισίνα ή στο χώρο της, όπως το liner, skimmer, πλακάκια και σκάλες πισίνας, στερεά καλύμματα, περσίδες και παντζούρια καθώς και έπιπλα κήπου όπως τραπέζια και καρέκλες κλπ.

Το Pool΄Gom δεν είναι σφουγγάρι αλλά πραγματική γόμα και θα πρέπει να χρησιμοποιείται με αυτή την έννοια. Απλώς τρίψτε τυχόν σημάδια ή λεκέδες στις περιοχές που εμφανίστηκαν.

Να μην χρησιμοποιείται σε βερνικωμένες ή εύθραυστες επιφάνειες.
Σε περίπτωση αμφιβολίας, κάντε ένα spot test σε μια κρυφή περιοχή.
Αποθηκεύστε το μετά τη χρήση σε ξηρή, προστατευμένη περιοχή.

Προσφέρεται σε τρεις επιλογές

Pool΄Gom

Η κλασσική πρόταση, προσφέρεται σε κουτί που περιέχει 3 τεμ.

 

Pool΄Gom XL

Το Pool΄Gom XL προσφέρεται με μια βάση σύνδεσης οποιασδήποτε τηλεσκοπικής ράβδου. Η βάση επιτρέπει ρυθμίσεις 3 θέσεων που επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό του δαπέδου και τοιχίων της πισίνας, ασφαλώς και της ίσαλου γραμμής. Η βάση είναι κατασκευασμένη από PVC με ίνες πολυαμιδίου υψηλής πυκνότητας και συνοδεύεται από πλαίσιο αλουμινίου.

 

easy Pool΄Gom

Εύκολο στη χρήση χάρη στην εργονομική λαβή και το σχήμα του.
Η μορφή του (8Χ10cm) διευκολύνει την πρόσβαση στις γωνίες της πισίνας, ενώ το φινίρισμα σιλικόνης της λαβής προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση.

 

Συχνές Ερωτήσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ερωτήσεις για το Pool΄Gom καλύπτουν και τα άλλα δύο εναλλακτικά είδη, καθώς αυτό είναι το ίδιο υλικό για όλα.

 

Pool΄Gom

 • Γιατί ή γόμα Pool΄Gom είναι τόσο αποτελεσματική;

Η ειδική σύνθεση της ευρεσιτεχνίας είναι ένα προϊόν που στοχεύει στον καθαρισμό της γραμμής του νερού καθώς και στα άλλα πλαστικά είδη στο χώρο της πισίνας.

 • Γιατί χαρακτηρίζεται ως γόμα και όχι ως σφουγγάρι;

Μόλις το Pool΄Gom υγρανθεί θα παρατηρήσετε ότι στο τρίψιμο σε μια επιφάνεια διαλύεται σαν γόμα, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 • Σε ποιους τύπους επιφανειών μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Pool΄Gom;

Σε όλες τις επιφάνειες μέσα και γύρω από τη πισίνα, δηλαδή επένδυση, πλακάκια, fiberglass, σκαλοπάτια, καλύμματα, πλαστικά έπιπλα βεράντας κλπ.
Ωστόσο καθώς το Pool΄Gom είναι ένα λειαντικό προϊόν, προτείνουμε, για τις ευαίσθητες επιφάνειες, να γίνεται μια δοκιμή πρώτα σε κρυφές περιοχές. Πχ μην το χρησιμοποιείται στο φινίρισμα του αυτοκινήτου σας.

 • Πόσο διαρκεί μια γόμα Pool΄Gom

Το Pool΄Gom αποσυντίθεται ανάλογα με την ένταση χρησιμοποίησης, ανάλογα με το πορώδες της επιφάνειας στην οποία χρησιμοποιείται και ανάλογα με την ποσότητα των ρύπων.

 

 • Τι αποδεικνύει ότι λειτουργεί;

Οι ενθουσιώδεις μαρτυρίες των καταναλωτών! Η δοκιμή του Pool΄Gom θα σας γοητεύσει. Η εύκολη χρήση του και τα εξαιρετικά αποτελέσματα το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο στον χώρο της πισίνας.

 

Pool΄Gom XL

 

 • Γιατί το Pool΄Gom XL είναι χρήσιμο;

Γιατί οι περισσότερες πισίνες έχουν ρύπους (σημάδια,  λεκέδες, μύκητες κλπ.) στον πυθμένα και τα τοιχώματα της πισίνας, που δεν μπορούν να καθαριστούν με τις κλασσικές βούρτσες και σκούπες.

 • Μπορεί το Pool΄Gom XL να συνδεθεί σε οποιαδήποτε τηλεσκοπική ράβδο;

Ναι διαθέτει ένα τρόπο σύνδεσης που ταιριάζει σε οποιαδήποτε τηλεσκοπική ράβδο.

 • Μπορεί το Pool΄Gom XL να φθάσει σε κάθε σημείο στη πισίνα;

Χάρη στις 3 έξυπνες ρυθμίσεις της βάσης σύνδεσης της τηλεσκοπικής ράβδου, μπορείτε από την όρθια θέση να καθαρίσετε εύκολα τον πυθμένα, τα τοιχώματα και την ίσαλο γραμμή.

 • Διατίθενται ανταλλακτικά για το Pool΄Gom XL

Το Pool΄Gom XL διαθέτει την απαραίτητη γόμα, ενώ ανταλλακτικά είναι διαθέσιμα για περιπτώσεις αντικατάστασης.

 

easy Pool΄Gom

 

 • Γιατί το easy Pool΄Gom είναι τόσο αποτελεσματικό;

Το easy Pool΄Gom ξεχωρίζει χάρη στη στρογγυλή λαβή του, που προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού και είναι πολύ ποιο πρακτικό από τις συμβατικές λαβές. Το φινίρισμα σιλικόνης προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση. Το χαρακτηριστικό του σχήμα σταγόνας νερού διευκολύνει τον καθαρισμό των γωνιών και η σκληρή γόμα του είναι παχιά(2,5cm) και μεγάλη (8Χ10 cm).

 • Υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά για το easy Pool΄Gom ;

Το easy Pool΄Gom πωλείται με ενσωματωμένη γόμα, Ανταλλακτικά δεν είναι διαθέσιμα χωριστά.

Αρχική » BLOG » Pool΄Gom

Μικρές πισίνες Τζακούζι

Ξεκινώντας να περιγράψουμε την κατηγορία αυτή των μικρών πισίνων, είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε μερικές έννοιες που πιστεύουμε ότι οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ενώ η έννοια της πισίνας είναι ξεκάθαρη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την έννοια τζακούζι.

Αυτό που γνωρίζουμε ως τζακούζι περιγράφει τη δημιουργία ενός ρεύματος νερού που αναμειγνύεται με τον αέρα και επιδρά στο σώμα του ανθρώπου, εντός του νερού με τα γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα. Το ίδιο όμως επιτυγχάνεται και με τη χρήση ειδικών στομίων που ονομάζονται στόμια υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η Ονομασία

Η επικράτηση της ονομασίας Τζακούζι για τη δημιουργία μασάζ νερού-αέρα, οφείλεται στην εφαρμογή των πρώτων συστημάτων από τους αδελφούς Jacuzzi και την καθιέρωση του εμπορικού ονόματος τους ως αντιπροσωπευτικό για το συγκεκριμένο σύστημα, όπως συμβαίνει και με άλλα προϊόντα σε άλλους τομείς.

Με την πάροδο των χρόνων και άλλοι παραγωγοί, κατασκεύασαν και διέθεσαν στην διεθνή αγορά παρόμοια στόμια παραγωγής ρεύματος νερού-αέρα, τα οποία καθιερώθηκαν με την ονομασία ¨Στόμια υδρομασάζ¨.

Σήμερα λοιπόν είτε μιλάμε για συστήματα στομίων Jacuzzi είτε για συστήματα στομίων υδρομασάζ είναι το ίδιο.

Ας επιστρέψουμε τώρα στις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή στις Μικρές πισίνες υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η πορεία εξέλιξης

Τα πρώτα στόμια υδρομασάζ τοποθετήθηκαν σε απλές μπανιέρες και αυτό αποτέλεσε μεγάλη καινοτομία με άριστα ευεργετικά αποτελέσματα. Ωστόσο στην επιλογή αυτή, μετά από κάθε χρήση, η μπανιέρα θα έπρεπε να αδειάσει να καθαριστεί και να απολυμανθεί, ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση.

Λησμονήσαμε βέβαια να αναφέρουμε ότι για να έχουμε άριστα αποτελέσματα από την χρήση παρόμοιων συστημάτων, η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι μεταξύ 30-32 C0.

Στην πορεία των ετών, διαμορφώθηκαν και διατέθηκαν στην αγορά του συγκεκριμένου τομέα, συστήματα υδρομασάζ εγκατεστημένα σε μεγαλύτερες ΄μπανιέρες’ , τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από ένα άτομα. Όμως το γεγονός ότι ο αναγκαίος όγκος του νερού ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν μιας απλής μπανιέρας, αλλά και τα εμπόδια στην εύκολη αντικατάσταση και θέρμανση του, οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας των μικρών πισίνων υδρομασάζ.

Ονομάστηκαν έτσι γιατί λειτουργούν σαν πισίνες, δηλαδή διαθέτουν αυτόνομο σύστημα ανακυκλοφορίας νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης.

Η ονομασία Spa αποδόθηκε σε αυτά τα προϊόντα και η κατασκευή τους ξεκίνησε με τη χρήση οπλισμένου πολυεστέρα και βελτιώθηκε με τη χρήση ακρυλικών φύλλων που δεν παρουσίαζαν τα προβλήματα του πολυεστέρα.
Οι Spa όμως παράγονται σαν ένα ενιαίο κομμάτι και σε συγκεκριμένες διαστάσεις και μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση, δηλαδή του υδρομασάζ.

Ωστόσο οι απαιτήσεις της αγοράς και οι ανάγκες των καταναλωτών διαμόρφωσαν ειδικές απαιτήσεις όπως :

 • Την προσαρμογή των διαστάσεων των συγκεκριμένων spa στο χώρο που διέθεταν, με τις ιδιαίτερες συνθήκες του.
 • Την ύπαρξη πρόσθετου χώρου για την εκτέλεση και άλλων ευεργετικών κινήσεων στο υγρό στοιχείο, όπως και την διαμόρφωση και τοποθέτηση των στομίων υδρομασάζ, των καθιστικών κλπ σε θέσεις επιλογής, και όχι εξαρχής διαμορφωμένων, όπως στα τυποποιημένα μοντέλα.

Οι απαιτήσεις αυτές οδήγησαν στην δημιουργία αυτής της κατηγορίας που περιγράφουμε στο άρθρο μας, τις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Πισίνες Υδρομασάζ Hydrous

Στον συγκεκριμένο τομέα οι Μικρές πισίνες Hydrous που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά από δεκαετίας και πλέον, καλύπτουν απόλυτα τις προδιαγραφές που αναφέραμε.

Ειδικότερα οι Μικρές πισίνες Hydrous:

 • Κατασκευάζονται από ειδικά γαλβανισμένα πάνελ τα οποία προσαρμόζονται απόλυτα στις διαστάσεις του χώρου που διαθέτετε.
  Ο τρόπος αυτός διαμόρφωσης της δεξαμενής, επιτρέπει την μεταφορά των πάνελ σχεδόν παντού.
 • Ο χώρος στο εσωτερικό τους μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών (διαμόρφωση καθιστικών κλπ).
 • Η εσωτερική τους επιφάνεια διαμορφώνεται με την χρήση ειδικού πλαστικού μανδύα (liner), με δυνατότητα επιλογής του τύπου και του χρώματος του.
 • Είναι εφοδιασμένες με σύστημα κυκλοφορίας του νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης. Εξασφαλίζει την διαρκή άριστη ποιότητα του νερού που απαιτείται, ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες του.
 • Έχουν εγκατεστημένα στόμια υδρομασάζ, ο αριθμός των οποίων καθαρίζεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε μικροπισίνας και των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη.
  Η λειτουργία τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας και έχουν δυνατότητα επιλογών της ισχύος και της κατεύθυνσης του νερού.
 • Μπορούν να δεχθούν πρόσθετα στοιχεία μασάζ, όπως οι καταρράκτες αυχένα ή κανονάκια νερού
 • Συνοδεύονται από θερμομονωτικό κάλυμμα, ενώ τα τοιχώματα τους, δέχονται θερμομόνωση από ειδικά μονωτικά υλικά.
 • Προσφέρουν εύκολη φροντίδα, χειρισμό και οικονομική λειτουργία
 • Μπορούν να δεχθούν επένδυση του χείλους και των πλευρών τους, με διάφορα υλικά, ανάλογα με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Οι συγκεκριμένες Μικρές πισίνες υδρομασάζ Hydrous μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν δωμάτια και σουίτες ξενοδοχείων με την εγκατάσταση τους στο χώρο τους ή σε προσκείμενο εξωτερικό χώρο.