Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Επιδαπεδια Πισινα-Ποτε ειναι μια καλη επιλογη

02.09.2019

Αρχική » BLOG » Επιδαπεδια Πισινα-Ποτε ειναι μια καλη επιλογη

Επιδαπέδια Πισίνα-Πότε είναι μια καλή επιλογή

Επιδαπέδια Πισίνα. Σήμερα η απόκτηση πισίνας είναι μια επιθυμία που αφορά σίγουρα πολύ περισσότερους σε σχέση με 2 ή 3 δεκαετίες νωρίτερα. Η αύξηση του αριθμού εκείνων που μπορούν ακόμα να αποκτήσουν μια πισίνα, παρά τη τεράστια οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα μας, οφείλεται στην αλλαγή του τρόπου ζωής, στη δυσκολία μετακίνησης, στην μείωση του χρόνου διακοπών και βέβαια στις εναλλακτικές λύσεις τρόπων κατασκευής αλλά και στις οικονομικότερες προτάσεις που προσφέρονται πλέον στον κόσμο της πισίνας.

Οι οικονομικότερες εναλλακτικές προτάσεις κατασκευής μιας πισίνας για κάθε οικογένεια που θα μπορούσε να διαθέσει ένα χώρο για την τοποθέτηση της, υπάρχουν  και εφαρμόζονται σε όλη την Ευρώπη εδώ και δεκαετίες, καθώς η ιδέα της πισίνας ποτέ δεν <ποινικοποιήθηκε > σε αυτές τις χώρες, όπως στην Ελλάδα.

Επιδαπέδια Πισίνα. Μια νέα πραγματικότητα

Ωστόσο τελευταία έχει αρχίσει και στη χώρα μας να αναπτύσσεται ένα καταναλωτικό ρεύμα από όσους διαθέτουν ένα χώρο, έστω και μικρό, και οι οποίοι επιθυμούν να τοποθετήσουν μια πισίνα, εύκολα και οικονομικά, χωρίς τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και το κόστος που τις συνοδεύουν, κάνοντας μόνο ένα σχετικό συμβιβασμό στον τομέα αισθητικής (τοποθέτηση επί του εδάφους).

Οι προτάσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα στον τομέα απόκτησης πισίνας χωρίς άδεια η άδεια μικρής κλίμακας, διακρίνονται σε δύο κύριες κατηγορίες.
Α) Σε αυτές που διατίθενται μέσω εμπορικών κέντρων με <σχετικά ανεκτή> ποιότητα κατασκευής, εξοπλισμού και αναμφίβολου υποστήριξης, και οι οποίες είναι φυσικά οικονομικότερες.
Β) Σε αυτές που διατίθενται μέσω ειδικών κατασκευαστών πισίνας και οι οποίες είναι εξαιρετικά αξιόπιστες, δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις κλασσικές πανάκριβες πισίνες ως προς τον εξοπλισμό και την εξασφάλιση κρυστάλλινου υγιεινού νερού, έχουν αντοχές για μακρόχρονη απροβλημάτιστη λειτουργία και παραμένουν σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Επιδαπέδια Πισίνα. Οι λόγοι που την κάνουν μια καλή επιλογή 

Η δεύτερη αυτή πρόταση αφορά όλους εσάς που θέλετε να αποκτήσετε την δυνατότητα απόλαυσης του υγρού στοιχείου στο χώρο σας με τις παρακάτω προδιαγραφές.

  • Θέλετε να αποκτήσετε μια πισίνα στο χώρο σας (επί του εδάφους) χωρίς την φασαρία της έκδοσης αδείας (έστω και μικρής κλίμακας);
  • Θέλετε εξασφαλισμένη τη ποιότητα κατασκευής της ώστε να μπορείτε να την απολαμβάνετε χωρίς προβλήματα και μετά από πολλά χρόνια;
  • Θέλετε την εξασφάλιση κρυστάλλινου υγιεινού νερού κολύμβησης;
  • Θέλετε να έχετε τη δυνατότητα προσθήκης αυτομάτων συστημάτων χημικής επεξεργασίας του νερού, εάν το επιθυμείτε;
  • Θέλετε την δυνατότητα να την αποσυναρμολογείτε εύκολα και να την αποθηκεύετε κατά την διάρκεια της απουσίας σας;
  • Θέλετε να έχετε τη δυνατότητα εξωτερικής επένδυσης της πισίνας;
  • Θέλετε ένα προϊόν που να προέρχεται από ειδικό παραγωγό, με μακροχρόνια εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος κατασκευών, και το οποίο να συνοδεύεται με όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές προδιαγραφές;
  • Θέλετε το προϊόν αυτό να συνοδεύεται από την υποστήριξη ενός υπεύθυνου ειδικού κατασκευαστή ώστε να μπορείτε να απευθύνεστε για κάθε ερώτημα που συνοδεύει την απόκτηση μιας πισίνας και όχι ένα ανώνυμο προμηθευτή;
  • Θέλετε όλα αυτά εύκολα, γρήγορα, εγγυημένα και χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία;

Εάν αυτές οι παραπάνω απαιτήσεις και προδιαγραφές καλύπτουν τα θέλω σας τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι πισίνες Technypoools που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά αποτελούν την ιδανική πρόταση για εσάς.

Δείτε τις επιλογές διαστάσεων, μοντέλων και προδιαγραφές τους 

Επικοινωνήστε μαζί μας ORION POOL SOLUTIONS για να μας ζητήσετε αναλυτική προσφορά και περισσότερες πληροφορίες.