Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Αυτοματα Καλυμματα Πισινας

17.09.2019

Αρχική » BLOG » Αυτοματα Καλυμματα Πισινας

Αυτόματα Καλύμματα Πισίνας

Αυτόματα καλύμματα πισίνας.Η σαιζόν πλησιάζει προς το τέλος της. Ωστόσο θα μπορούσαμε να χαρούμε την πισίνα μας για αρκετά περισσότερο χρόνο, με την κάλυψή της η οποία έτσι και αλλιώς περιλαμβάνεται στις ευεργετικές φροντίδες μας.  

Η κάλυψη της πισίνας με ηλιακά καλύμματα ή καλύμματα ασφαλείας (με άξονες αλουμινίου) αποτέλεσε θέμα σχετικών άρθρων μας στο παρελθόν. Κάθε μια από αυτές τις κατηγορίες καλυμμάτων συνοδεύεται από τα πλεονεκτήματα που αναλυτικά αναφέραμε, αλλά δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε και τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα αυτόματο κάλυμμα πισίνας.

Αυτόματα Καλύμματα Πισίνας- Μείωση χρόνου φροντίδας και αύξηση χρόνου χρήσης.

Ένα Βασικό λοιπόν πλεονέκτημα του αυτομάτου καλύμματος (πέραν όλων των άλλων που θα αναφέρουμε ) είναι η μείωση του χρόνου φροντίδας της πισίνας και η αύξηση του χρόνου χρήσης της.

Κακά τα ψέματα, η κολύμβηση για τους περισσότερους αποτελεί μια παρορμητική δραστηριότητα. Αυτήν την παρόρμηση την βοηθά αφάνταστα, η δυνατότητα απόλαυσης της πισίνας κάθε στιγμή, με ένα νερό καθαρό, υγιεινό και στη κατάλληλη θερμοκρασία.

Έτσι μπορούμε εύκολα και γρήγορα να ενεργοποιούμε τη λειτουργία του αυτόματου καλύμματος (με ένα από τα προτεινόμενα συστήματα ασφαλείας) κάθε στιγμή που θέλουμε να απολαύσουμε την δροσιά της πισίνας μας, και σε λίγα δευτερόλεπτα ένα κρυστάλλινο νερό σε μια καθαρή πισίνα, σε υγιεινή κατάσταση και σε επιθυμητή θερμοκρασία περιμένει να μας υποδεχθεί.

Με τον ίδιο απλό και σύντομο τρόπο μετά τη χρήση της πισίνας επιτυγχάνουμε τη κάλυψη της χωρίς άλλες χρονοβόρες και κοπιαστικές διαδικασίες οι οποίες, μολονότι δεν είναι τρομακτικές, δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε στους χειρισμούς των απλών μη αυτόματων καλυμμάτων.

Αυτόματα Καλύμματα πισίνας- Τι προσφέρουν !!!!

Φυσικά τα αυτόματα καλύμματα πέραν από την απαράμιλλη ευκολία της χρήσης τους προσφέρουν παράλληλα :

-Αύξηση της κολυμβητικής περιόδου με τη διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού.-Μείωση στη κατανάλωση των χημικών.
-Μείωση της εξάτμισης του νερού και κατά συνέπεια οικονομία στη κατανάλωση του.
-Μείωση της φροντίδας καθαρισμού
-Μείωση της κατανάλωσης ρεύματος

Βέβαια, παρόλη την αυταπόδεικτη οικονομία, θα πρέπει να αποδεχτούμε το διαφορετικό κόστος επένδυσης σε σχέση με τα συνηθισμένα καλύμματα, και θα χρειαστεί ένας σχετικός συμβιβασμός στη γενική αισθητική, καθώς έχουν σχεδόν αποκλειστικά ορθογώνια μορφή. τέλος, το κοινό βέβαια θέμα όλων των καλυμμάτων, που είναι η στέρηση της συναρπαστικής  εικόνας του νερού.

Μια επικοινωνία μαζί μας και η πρόθυμη ενημέρωση σας για τους διαφορετικούς τύπους αυτομάτων καλυμμάτων, οι αναλυτικές  λεπτομέρειες και το κόστος επένδυσης σε ένα αυτόματο κάλυμμα, αξίζει και δεν κοστίζει