Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Μικρες Προκατ Πισινες

01.10.2019

Αρχική » BLOG » Μικρες Προκατ Πισινες

Μικρές Προκάτ πισίνες

Μικρέ προκάτ πισίνες.Μια ωραία μικρή πισίνα, δροσερό νερό και οικογενειακή χαρά στις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Καλή ιδέα! Και μάλιστα μια πισίνα προκάτ μπορεί να είναι μέσα στις οικονομικές μας δυνατότητες. Αλλά έχουμε αρκετό χώρο; Εξαρτάται από τις επιλογές μας.

Συνήθεις προκάτ πισίνες

Συνήθεις προκάτ πισίνες - Όταν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου

Συνήθεις προκάτ πισίνες – Όταν δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου

Οι  συνήθεις προκατασκευασμένες πισίνες με μεταλλικά ή πλαστικά πάνελ χωρίς τη χρήση μπετόν, απαιτούν την χρησιμοποίηση αντηρίδων ανά τακτές αποστάσεις για την σταθεροποίηση των τοιχωμάτων τους. Αυτό αυξάνει τον απαιτούμενο χώρο που χρειαζόμαστε κατά τουλάχιστον 1,6 -1,8 m σε κάθε διάσταση. Δηλαδή, εάν θέλουμε να κατασκευάσουμε μια μικρή πισίνα προκάτ διαστάσεων νερού 2,0 Χ 3,00 χρειαζόμαστε μια επιφάνεια τουλάχιστον 3,8 χ 4,8 m, δηλαδή αυξάνουμε την απαραίτητη επιφάνεια 300% ( 3 φορές  περισσότερο, δηλαδή 18,24m2 –αντί για 6m2).
Ακόμα, για την σταθεροποίηση των αντηρίδων, είναι απαραίτητο να τις  αγκυρώσουμε στο δάπεδο, καθώς και τα πάνελ, γεγονός που απαιτεί επιφάνεια από μπετόν με αντοχή στην αγκύρωση. Στις περιπτώσεις δε που έχουμε την δυνατότητα και θέλουμε να την τοποθετήσουμε στην ταράτσα μας, αναγκαστικά καταστρέφουμε την μόνωση της και χρειαζόμαστε ειδική προστασία της

 

Μικρές Προκάτ πισίνες Hydrous 

Για τις περιπτώσεις λοιπόν, όπου ο χώρος για την τοποθέτηση της πισίνας είναι περιορισμένος, ώστε να θέλετε την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε άδεια, ούτε έστω μικρής κλίμακας, έχουμε να σας προτείνουμε τις πισίνες Hydrous τις οποίες διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά.

Οι πισίνες αυτές συναρμολογούνται από προκατασκευασμένα γαλβανιζέ πάνελ ειδικής μορφής και είναι αυτοφερόμενα, δηλαδή δεν απαιτούν αντηρίδες για να εξασφαλίσουν την αντοχή της πισίνας. Και βέβαια δεν απαιτείται η σχετική αγκύρωση τους στο δάπεδο έδρασης τους.Αυτές λοιπόν οι πισίνες μπορούν να κατασκευαστούν στις διαθέσιμες ή επιθυμητές διαστάσεις, ώστε να καλύπτουν ακριβώς τις απαιτήσεις μας, και δεν αυξάνουν την απαραίτητη επιφάνεια παρά μόνο κατά 0,17 cm σε κάθε πλευρά.

Μικρές Προκάτ Πισίνες - Αξιοποιήστε τον μικρό χώρο που διαθέτετε

Μικρές Προκάτ Πισίνες – Αξιοποιήστε τον μικρό χώρο που διαθέτετε

Έτσι, για μια πισίνα 2,0 Χ 3,0m χρειαζόμαστε χώρο 2,34 χ 3,34 m, δηλαδή αύξηση της απαραίτητης επιφάνειας μόνο κατά 30%.
Τα πάνελ κατασκευάζονται σε διαφορετικά ύψη έως και 1,40m και σε διάφορα πλάτη ώστε να μπορούν να περνούν από δύσκολες διαδρομές.

Ασφαλώς και σε αυτές τις πισίνες, όπως σε κάθε προκάτ,  η εσωτερική επιφάνεια διαμορφώνεται με την τοποθέτηση μανδύα (liner), ενώ είναι επιλογή μας η τοποθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού κυκλοφορίας, φίλτρανσης και χημικής επεξεργασίας του νερού.

Τέλος, οι πισίνες αυτές είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλες για την δημιουργία χώρων υδροθεραπείας, σε περιπτώσεις μικρών διαθέσιμων χώρων, είτε για ιδιωτική, είτε για δημόσια χρήση σε θεραπευτικές μονάδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικότερες πληροφορίες και αποστολή προσφοράς. Δείτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες στον ειδικό Ιστότοπο μας.