Επιλογή Σελίδας

Πισίνα στο εξοχικό ή στο χωριό

14.01.2022

Αρχική » BLOG » Πισίνα στο εξοχικό ή στο χωριό

Πισίνα στο εξοχικό ή στο χωριό

Σήμερα η καθημερινότητα μας αλλάζει συνεχώς, και μαζί αλλάζουν αναγκαστικά οι απόψεις και τα πιστεύω που την αφορούν. Η προσαρμογή μας στις καινούργιες συνθήκες είναι πλέον η βασική προϋπόθεση που θα διευκολύνει τη ζωή μας και θα προσφέρει ανάσες στην πιεστική καθημερινότητα μας.

Πισίνα στο εξοχικό ή στο χωριό.Το εξοχικό που κάποτε ήταν για να ξεφεύγουμε τα σαββατοκύριακα, δίνει πλέον μια εξαιρετικά βολική, ασφαλή και οικονομική λύση παρατεταμένων διακοπών για όλη την οικογένεια. Το σπίτι στο χωριό ανοίγει όλο και συχνότερα και η παραμονή στο νοσταλγικό περιβάλλον μακριά από την πολυκοσμία και τα άγχη της πόλης έχει επίσης κερδίσει σημαντικό χρόνο ευχάριστων πολυήμερων επισκέψεων κοντά στους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Παράλληλα οι επιθυμίες και η αισθητική διαμορφώνουν ιδέες και επιθυμίες προσαρμογής στις σύγχρονες απολαύσεις που θα μπορούσε να προσφέρει η εγκατάσταση μιας πισίνας

Πισίνα στο εξοχικό 

Εδώ όμως αρχίζουν οι επιφυλάξεις καθώς δημιουργούνται ταυτόχρονα και οι σκέψεις των δυσκολιών που συνήθως συνοδεύουν μια τέτοια απόφαση.

–  Μπα ! Έχουν μεγάλο οικονομικό κόστος

–  Πες ότι το αποφασίσαμε, ποιος αντέχει τις φασαρίες της εγκατάστασης, τον απαραίτητο χρόνο τοποθέτησης και την ανάγκη εύρεσης ειδικών συνεργείων (με ότι αυτό συνεπάγεται).

–  Εάν επιλέξουμε μια οικονομική λύση έτοιμης προκάτ πισίνας, θα είναι αξιόπιστη ή θα αναγκαστούμε να την αχρηστεύουμε το επόμενο καλοκαίρι;

–  Άντε και την φτιάξαμε, ποιος θα την φροντίζει όταν δεν θα είμαστε εκεί;

Πισίνα στο εξοχικό ή στο χωριό.Αυτές οι αναστολές και ίσως και άλλες παραπλήσιες απειλούν να μας καταστρέψουν το όνειρο στο ξεκίνημα του.

ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΛΥΣΗ στις παραπάνω ανησυχίες δίνεται με την προσφερόμενη επιλογή των πισίνων Technypools.

Πισίνα στο εξοχικό

Οι πισίνες Technypools είναι μια κατηγορία έτοιμων προκάτ πισίνων με μεταλλικό σκελετό, Ιταλικής κατασκευής, με ευρωπαϊκά υλικά και με προδιαγραφές που καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις, για χρήση με ασφάλεια και μακρόχρονη εγγύηση.

Έτσι :

 • Δεν κοστίζουν μια περιουσία! Επιλέξτε ένα μοντέλο τους και ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε για το κόστος του, για να διαπιστώσετε ότι δεν είναι απλά διαφήμιση αυτό που αναφέρουμε.
 • Δεν απαιτούν έκδοση αδείας τοποθέτησης κλασσικής πισίνας, καθώς δεν χρειάζεται εκσκαφή και αγκύρωση τους στο δάπεδο.
 • Μπορείτε να την εγκαταστήσετε μόνοι σας γρήγορα και εύκολα.
  (Διαπιστώστε το με το να παρακολουθήσετε το σχετικό Βίντεο που παραθέτουμε). Δεν χρειάζεται ούτε κατσαβίδι στο μοντάρισμα της δεξαμενής της Technypool.
  Φυσικά και είμαστε στην διάθεση σας για να κάνουμε εμείς την εγκατάσταση της, εάν δεν επιθυμείτε να ασχοληθείτε.
 • Φυσικά και μπορείτε να την αποσυναρμολογήσετε το ίδιο εύκολα, στην περίπτωση που δεν θέλετε να την αφήσετε να σας περιμένει για την επόμενη σαιζόν, όχι ότι έχετε κάτι να φοβηθείτε εάν το κάνετε.
  Τοποθετείστε ένα κάλυμμα χειμώνα, αποσυνδέστε τα μηχανήματα της και ευχηθείτε της καλή αντάμωση για του χρόνου.
  Εάν οι συνθήκες που επικρατούν στη περιοχή σας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένες κατά την διάρκεια του χειμώνα, τότε για να μην σκέφτεστε και αγωνιάτε (είναι φυσικό), διαθέστε ένα πρωινό για να την αποσυναρμολογήσετε.
 • Λάβετε υπόψη ότι οι πισίνες Technypools δεν υστερούν από τις παραδοσιακές πισίνες στο μηχανολογικό εξοπλισμό που τις συνοδεύουν, ενώ προσφέρονται πλήρεις και με τα είδη φροντίδας και καθαρισμού.Επίσης μπορούν να δεχθούν κάθε αξεσουάρ που ομορφαίνει την εικόνα τους, όπως είναι τα φωτιστικά, καθώς και συστήματα αυτομάτου ελέγχου της χημικής ισορροπίας του νερού.

Η ποιότητα τους έχει ελεγχθεί προσεκτικά πριν την εντάξουμε στα  προϊόντα αντάξια των απαιτήσεων του ονόματος μας

Πισίνα στο εξοχικό

Πιστεύουμε ότι είναι μια πάρα πολύ αξιόπιστη λύση, οικονομικότατη και προσιτή σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες.

 • Η φροντίδα τους είναι εξαιρετικά απλή, οικονομική και εύκολη για εκείνον που θα θελήσει να ασχολείται με την φροντίδα της, χωρίς να αποτελεί ταλαιπωρία-τιμωρία για αυτόν.
  Με μια απλή αλλά τακτική φροντίδα ελέγχου και καθαρισμού, η απόλαυση καθαρού, υγιεινού νερού θα είναι πάντοτε εξασφαλισμένη.
 • Μπορούν να δεχθούν εύκολα εξωτερική επένδυση και δημιουργία περιμετρικών Deck, είτε διακοσμητικών είτε λειτουργικών, σε συνδυασμό με κλασσική σκάλα πρόσβασης.
 • Η επιλογή του κατάλληλου τύπου που ταιριάζει στο χώρο σας και τις ανάγκες της οικογένειας σας, μπορεί να γίνει από μια μεγάλη συλλογή μοντέλων που μπορείτε εύκολα να δείτε στο σχετικό τομέα της Ιστοσελίδας μας.
 • Πισίνα στο εξοχικό ή στο χωριό, είναι πλέον εφικτή.

 

Μην διστάσετε να μας καλέσετε για διευκρινήσεις που θα βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου μοντέλου.

 

Αρχική » BLOG » Πισίνα στο εξοχικό ή στο χωριό

Μικρές πισίνες Τζακούζι

Ξεκινώντας να περιγράψουμε την κατηγορία αυτή των μικρών πισίνων, είναι καλό να ξεκαθαρίσουμε μερικές έννοιες που πιστεύουμε ότι οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Ενώ η έννοια της πισίνας είναι ξεκάθαρη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την έννοια τζακούζι.

Αυτό που γνωρίζουμε ως τζακούζι περιγράφει τη δημιουργία ενός ρεύματος νερού που αναμειγνύεται με τον αέρα και επιδρά στο σώμα του ανθρώπου, εντός του νερού με τα γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα. Το ίδιο όμως επιτυγχάνεται και με τη χρήση ειδικών στομίων που ονομάζονται στόμια υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η Ονομασία

Η επικράτηση της ονομασίας Τζακούζι για τη δημιουργία μασάζ νερού-αέρα, οφείλεται στην εφαρμογή των πρώτων συστημάτων από τους αδελφούς Jacuzzi και την καθιέρωση του εμπορικού ονόματος τους ως αντιπροσωπευτικό για το συγκεκριμένο σύστημα, όπως συμβαίνει και με άλλα προϊόντα σε άλλους τομείς.

Με την πάροδο των χρόνων και άλλοι παραγωγοί, κατασκεύασαν και διέθεσαν στην διεθνή αγορά παρόμοια στόμια παραγωγής ρεύματος νερού-αέρα, τα οποία καθιερώθηκαν με την ονομασία ¨Στόμια υδρομασάζ¨.

Σήμερα λοιπόν είτε μιλάμε για συστήματα στομίων Jacuzzi είτε για συστήματα στομίων υδρομασάζ είναι το ίδιο.

Ας επιστρέψουμε τώρα στις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή στις Μικρές πισίνες υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Η πορεία εξέλιξης

Τα πρώτα στόμια υδρομασάζ τοποθετήθηκαν σε απλές μπανιέρες και αυτό αποτέλεσε μεγάλη καινοτομία με άριστα ευεργετικά αποτελέσματα. Ωστόσο στην επιλογή αυτή, μετά από κάθε χρήση, η μπανιέρα θα έπρεπε να αδειάσει να καθαριστεί και να απολυμανθεί, ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση.

Λησμονήσαμε βέβαια να αναφέρουμε ότι για να έχουμε άριστα αποτελέσματα από την χρήση παρόμοιων συστημάτων, η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι μεταξύ 30-32 C0.

Στην πορεία των ετών, διαμορφώθηκαν και διατέθηκαν στην αγορά του συγκεκριμένου τομέα, συστήματα υδρομασάζ εγκατεστημένα σε μεγαλύτερες ΄μπανιέρες’ , τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από ένα άτομα. Όμως το γεγονός ότι ο αναγκαίος όγκος του νερού ήταν σημαντικά μεγαλύτερος από αυτόν μιας απλής μπανιέρας, αλλά και τα εμπόδια στην εύκολη αντικατάσταση και θέρμανση του, οδήγησαν στην ανάγκη δημιουργίας των μικρών πισίνων υδρομασάζ.

Ονομάστηκαν έτσι γιατί λειτουργούν σαν πισίνες, δηλαδή διαθέτουν αυτόνομο σύστημα ανακυκλοφορίας νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης.

Η ονομασία Spa αποδόθηκε σε αυτά τα προϊόντα και η κατασκευή τους ξεκίνησε με τη χρήση οπλισμένου πολυεστέρα και βελτιώθηκε με τη χρήση ακρυλικών φύλλων που δεν παρουσίαζαν τα προβλήματα του πολυεστέρα.
Οι Spa όμως παράγονται σαν ένα ενιαίο κομμάτι και σε συγκεκριμένες διαστάσεις και μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση, δηλαδή του υδρομασάζ.

Ωστόσο οι απαιτήσεις της αγοράς και οι ανάγκες των καταναλωτών διαμόρφωσαν ειδικές απαιτήσεις όπως :

 • Την προσαρμογή των διαστάσεων των συγκεκριμένων spa στο χώρο που διέθεταν, με τις ιδιαίτερες συνθήκες του.
 • Την ύπαρξη πρόσθετου χώρου για την εκτέλεση και άλλων ευεργετικών κινήσεων στο υγρό στοιχείο, όπως και την διαμόρφωση και τοποθέτηση των στομίων υδρομασάζ, των καθιστικών κλπ σε θέσεις επιλογής, και όχι εξαρχής διαμορφωμένων, όπως στα τυποποιημένα μοντέλα.

Οι απαιτήσεις αυτές οδήγησαν στην δημιουργία αυτής της κατηγορίας που περιγράφουμε στο άρθρο μας, τις Μικρές πισίνες Jacuzzi ή υδρομασάζ.

 

Μικρές πισίνες Τζακούζι - Πισίνες Υδρομασάζ Hydrous

Στον συγκεκριμένο τομέα οι Μικρές πισίνες Hydrous που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά από δεκαετίας και πλέον, καλύπτουν απόλυτα τις προδιαγραφές που αναφέραμε.

Ειδικότερα οι Μικρές πισίνες Hydrous:

 • Κατασκευάζονται από ειδικά γαλβανισμένα πάνελ τα οποία προσαρμόζονται απόλυτα στις διαστάσεις του χώρου που διαθέτετε.
  Ο τρόπος αυτός διαμόρφωσης της δεξαμενής, επιτρέπει την μεταφορά των πάνελ σχεδόν παντού.
 • Ο χώρος στο εσωτερικό τους μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών (διαμόρφωση καθιστικών κλπ).
 • Η εσωτερική τους επιφάνεια διαμορφώνεται με την χρήση ειδικού πλαστικού μανδύα (liner), με δυνατότητα επιλογής του τύπου και του χρώματος του.
 • Είναι εφοδιασμένες με σύστημα κυκλοφορίας του νερού, φίλτρανσης, θέρμανσης και απολύμανσης. Εξασφαλίζει την διαρκή άριστη ποιότητα του νερού που απαιτείται, ακόμη και στις υψηλότερες θερμοκρασίες του.
 • Έχουν εγκατεστημένα στόμια υδρομασάζ, ο αριθμός των οποίων καθαρίζεται ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες της κάθε μικροπισίνας και των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη.
  Η λειτουργία τους ρυθμίζεται ανάλογα με τις επιθυμίες σας και έχουν δυνατότητα επιλογών της ισχύος και της κατεύθυνσης του νερού.
 • Μπορούν να δεχθούν πρόσθετα στοιχεία μασάζ, όπως οι καταρράκτες αυχένα ή κανονάκια νερού
 • Συνοδεύονται από θερμομονωτικό κάλυμμα, ενώ τα τοιχώματα τους, δέχονται θερμομόνωση από ειδικά μονωτικά υλικά.
 • Προσφέρουν εύκολη φροντίδα, χειρισμό και οικονομική λειτουργία
 • Μπορούν να δεχθούν επένδυση του χείλους και των πλευρών τους, με διάφορα υλικά, ανάλογα με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Οι συγκεκριμένες Μικρές πισίνες υδρομασάζ Hydrous μπορούν εύκολα να αναβαθμίσουν δωμάτια και σουίτες ξενοδοχείων με την εγκατάσταση τους στο χώρο τους ή σε προσκείμενο εξωτερικό χώρο.