Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Πισινα Αποκαταστασης σε αυλη 6 Χ 2,5 m

Αρχική » Εργα μας » Πισινα Αποκαταστασης σε αυλη 6 Χ 2,5 m
  • Πισίνα από προκατασκευασμένα ειδικά πάνελ
  • Σύστημα επιφανειακού καθαρισμού νερού με σκίμμερ
  • Τοποθέτηση χωρίς αγκύρωση στο δάπεδο
  • Εσωτερική επένδυση με liner πάχους 1,5mm.
  • Εξωτερική επένδυση χωρίς αγκύρωση στο δάπεδο
  • Βάθος νερού έως και 1,30m

Πισινα Αποκαταστασης σε αυλη 6 Χ 2,5m

Προτού προχωρήσουμε στην περιγραφή των τεχνικών πληροφοριών που αφορούν το συγκεκριμένο έργο, που υλοποιήσαμε με εντολή πελάτου μας, επιτρέψτε μας να αναφέρουμε εν συντομία κάποιες βασικές πληροφορίες που οδήγησαν στην ανάγκη της ειδικής αυτής εγκατάστασης.

Πισινα αποκαταστασης – Λογοι επιλογης της κατασκευης της

Η υδροθεραπεία είναι μια θεραπευτική διαδικασία η οποία με τη βοήθεια ειδικών ασκήσεων βοηθά στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων (όπως πόνους στους μυς ή τι αρθρώσεις, προβλήματα αναπηρίας και άλλα), ενώ βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και την διάθεση μας.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, μας ζητήθηκε να υλοποιήσουμε ένα τέτοιο έργο, δηλαδή μια πισίνα αποκατάστασης, σε ένα εξαιρετικά περιορισμένο χώρο, με δυσκολίες πρόσβασης αλλά και με προϋπόθεση την λειτουργία της όλης εγκατάστασης όλο το χρόνο, καθώς ή ανάγκη χρήσης ήταν διαρκής.

Πισινα αποκαταστασης – Τοποθετηση σε καθε δυσκολο και ελαχιστο χωρο

Σε χώρο αυτών των διαστάσεων (2,6 Χ 6,50 m), μια μικρή αυλή στο πίσω τμήμα της κατοικίας, η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας των Προκάτ πισίνων Hydrous ήταν πρακτικά μονόδρομος για μια πισίνα αποκατάστασης. Οι πισίνες αυτού του τύπου προσφέρουν τη μέγιστη ενεργή εκμετάλλευση των διαθέσιμων χώρων, προσαρμογή στις διαστάσεις τους και την δυνατότητα τοποθέτησης χωρίς μόνιμη αγκύρωση στο δάπεδο.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, τοποθετήσαμε τα ειδικά προκατασκευασμένα πάνελ των τοιχίων της πισίνας, τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό για την επεξεργασία του νερού, χωρίς να πειράξουμε τον διαθέσιμο χώρο, αλλά και χωρίς να διαταράξουμε την ζωή της οικογένειας. Στην συνέχεια διαμορφώσαμε την εξωτερική επιφάνεια της πισίνας και τον τρόπο εισόδου σε αυτήν. Ολοκληρώσαμε δε την όλη εγκατάσταση με την τοποθέτηση του ειδικού liner για την εσωτερική διαμόρφωση, χρησιμοποιώντας αντιολισθητικό τύπο στην σκάλα και εκεί που το χρειαζόταν ο πελάτης μας.

Για την οικονομική θέρμανση του νερού, εγκαταστήσαμε αντλία θερμότητας, ενώ διασφαλίσαμε την διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού με την τοποθέτηση αυτομάτου καλύμματος.

Σε χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας, ο πελάτης μας είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα ευεργετικά αποτελέσματα του θερμαινόμενου νερού, στη δική του πισίνα αποκατάστασης, σε ένα χώρο που ήταν σχεδόν αδύνατο να φανταστεί ότι θα μπορούσε να του προσφερθεί τέτοια δυνατότητα.

Για μια ακόμη φορά η τεχνολογία των πισίνων Hydrous μας έδωσε τη λύση και ακόμη ένα ευχαριστημένο πελάτη.