Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Πισίνα προκάτ προσφορά-Hydrous Basic

Αρχική » BLOG » Πισίνα προκάτ προσφορά-Hydrous Basic

Πισίνα προκάτ προσφορά -Hydrous Basic

Με μεγάλη προσοχή παρακολουθήσαμε την διαρκώς αυξανόμενη επιθυμία για απόκτηση πισίνας σε δύσκολες συνθήκες αλλά με εύκολους οικονομικούς και κατασκευαστικούς όρους.

Όλοι αυτοί που αγαπούν το κολύμπι αλλά σιχαίνονται τις μπουλντόζες, που έχουν πάντα πρόχειρο το μαγιό τους και θέλουν την δική τους πισίνα στο χώρο τους,  εσωτερικό ή εξωτερικό, εύκολο ή δύσκολο, δεν είναι παράξενοι. Είναι απλά απαιτητικοί και φανατικοί με το αγαπημένο τους σπορ.

Για όλους αυτούς, για μια ακόμα φορά, επιστρατεύσαμε πεισματικά τις σχεδιαστικές και κατασκευαστικές μας δυνατότητες, και οδηγηθήκαμε στη δημιουργία ενός ειδικού μοντέλου της Hydrous pools που να καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις, και το οποίο ονομάσαμε  Hydrous basic.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πισίνες Hydrous pools είναι προκατασκευασμένες πισίνες, που τοποθετούνται κυρίως επί του εδάφους. Δεν χρειάζονται άδεια κατασκευής καθώς δεν αγκυρώνονται μόνιμα στο έδαφος, και προσφέρουν το μεγάλο πλεονέκτημα εκμετάλλευσης του διαθέσιμου χώρου στο μέγιστο δυνατόν, καθώς τα ειδικά μεταλλικά πάνελ από τα οποία αποτελούνται, είναι αυτοφερόμενα και δεν χρειάζονται αντηρίδες στήριξης.

Η πισίνα Hydrous Basic

Έχει διαστάσεις 4,20 Χ 2,10 Χ 1,10mκαι απαιτεί ελάχιστο χώρο για την τοποθέτηση της 4,50 Χ 2,5m. Οι διαστάσεις της επελέγησαν μετά από έρευνα των απαιτήσεων και των δυνατοτήτων χρήσης που πρέπει να εξασφαλίζει μια πισίνα με τις ελάχιστες απαραίτητες διαστάσεις.
Δημιουργήθηκε για να προσφέρει την δυνατότητα απόκτησης μιας ποιοτικής Προκάτ πισίνας σε ένα ευρύτερο κοινό, για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με την πλέον οικονομική τιμή, για ένα τέτοιο ποιοτικό προϊόν, και απαλλαγμένη από όλες εκείνες δυσκολίες που μπορεί να κάνουν αδύνατη την απόκτηση μιας κλασσικής οικογενειακής πισίνας.

Πισίνα προκάτ προσφορά –  Τι περιλαμβάνει το προσφερόμενο πακέτο της Hydrous Basic

Στο συγκεκριμένο πακέτο της ειδικής προσφοράς μας περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Τα ειδικά αυτοφερόμενα χαλύβδινα πάνελ των τοιχίων της, καθώς και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη συναρμολόγηση τους.
  • Όλα τα απαραίτητα εντοιχιζόμενα εξαρτήματα για την ανακυκλοφορία του νερού όπως, ο επιφανειακός απορροφητήρας (Skimmer) και το στόμιο επιστροφής.
  • Συγκρότημά φίλτρανσης αποτελούμενο από φίλτρο άμμου με πολλαπλή βάνα και την ανάλογη αντλία παροχής 3m3 /h.
  • Τα απαραίτητα υδραυλικά υλικά, βάνες και σωληνώσεις για τη σύνδεση των παραπάνω αναφερομένων εντοιχιζόμενων εξαρτημάτων με το συγκρότημα φίλτρανσης.
  • Μονόχρωμη μεμβράνη (liner) πάχους 0,8mm για εσωτερική επένδυση της πισίνας με το απαραίτητο πλαστικό προφίλ για τη στήριξη της στο χείλος της πισίνας
  • Την απαραίτητη ανοξείδωτη σκάλα τριών βαθμίδων για την άνετη είσοδο και έξοδο σας από την πισίνα.
  • Ένα πλήρες σετ χειροκίνητου καθαρισμού της πισίνας που περιλαμβάνει, τηλεσκοπική ράβδο, επιπλέοντα σωλήνα, σκούπα με βούρτσες, απόχη επιφανείας και βούρτσα.
  • Όλες τις εργασίες εγκατάστασης της πισίνας και του αναφερομένου εξοπλισμού της καθώς και την τοποθέτηση της εσωτερικής επένδυσης του μανδύα.
  • Παράδοση της πισίνας σε πλήρη λειτουργία, με γραπτές οδηγίες (πλήρες εγχειρίδιο χρήσης ) καθώς και προφορικές στον ιδιοκτήτη.

Το ειδικό αυτό πακέτο προσφέρεται στην απολύτως προνομιακή τιμή των 4.200 € εξασφαλίζοντας καθαρό κέρδος 1300€ έναντι της τρέχουσας τιμής του.

ΠΙΣΙΝΑ HYDROUSPOOLS BASIC – Τι δεν συμπεριλαμβάνεται

*Δεν συμπεριλαμβάνονται το ΦΠΑ, οι εργασίες διαμόρφωσης του δαπέδου τοποθέτησης της, καθώς και της εξωτερικής περιμετρικής επικάλυψης και του χείλου της.

*Η συγκεκριμένη τιμή αφορά εγκατάσταση της πισίνας για περιοχή της Αττικής. Για εγκατάσταση σε άλλη περιοχή επιβαρύνεται με τα έξοδα μετάβασης – παραμονής του προσωπικού σε περίπτωση ανάγκης παραμονής του και με τα έξοδα μεταφοράς των απαραιτήτων υλικών.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερώστε μας για την ανάγνωση της προσφοράς μας και εκμεταλλευτείτε τους εξαιρετικά ευνοϊκούς οικονομικούς  όρους της συγκεκριμένης περιόδου.