Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Πισίνα Αντίθετης Κολύμβησης

18.09.2020

Αρχική » BLOG » Πισίνα Αντίθετης Κολύμβησης

Πισίνα αντίθετης κολύμβησης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΣΙΝΑΣ HYDROUS HOME (ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΕΜΑΧΙΟ)

 Ένα προϊόν, μια τιμή, μια φορά, ένας ιδιοκτήτης!                       

Ιστορικό

Η εγκατεστημένη και δοκιμασμένη πισίνα …. Την οποίαν είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν στις παρουσιάσεις μας πλήθος επισκεπτών, πρέπει να μεταφερθεί άμεσα

Έτσι είμαστε πρόθυμοι να διαθέσουμε το μοντέλο αυτό σε ειδική τιμή για εκείνους που επιθυμούν μια τέτοια πισίνα στο χώρο τους, αλλά το κόστος απόκτησης ήταν ένα βήμα μακρύτερα από τις δυνατότητες τους.

Θυμίζουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της

Η πισίνα Hydrous Home προσφέρει τη δυνατότητα σε ένα μικρό χώρο, με ένα όγκο νερού 8m3 να σας εξασφαλίσει την απόλαυση της κολύμβησης και της υδρόβιας άσκησης.

ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ της Hydrous home είναι ότι εξασφαλίζει την δυνατότητα κολύμβησης με το εγκατεστημένο σε αυτές  μοναδικού συστήματος  παραγωγής υδάτινου ρεύματος  με δυνατότητες ρύθμισης της μεγάλης ισχύος και εύρους του  σε επιθυμητά επίπεδα για κάθε κολυμβητή Παράλληλα είναι  κατάλληλη και για άλλες χρήσεις όπως, εξάσκηση στο νερό ,υδροθεραπεία ,  ριλάξ και διασκέδαση.

 

Πισίνα Αντίθετης Κολύμβησης – Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

– Δεξαμενή κατασκευασμένη από γαλβανιζέ πάνελ εσωτερικών διαστάσεων  4,20 Χ 2,10 m με ύψος πάνελ 1,10 και βάθος νερού 1,0m.

– Εσωτερική επιφάνεια στεγανοποίησης και διαμόρφωσης εσωτερικής επιφανείας της δεξαμενής, liner 1,5mm.

– Σύστημα παραγωγής υδάτινου ρεύματος, αποτελούμενο από θάλαμο εξόδου του νερού ,διαστάσεων 46 χ 53 cm με ενσωματωμένη προπέλα που παράγει το υδάτινο ρεύμα και κινείται με υδραυλική πίεση λαδιού, και τέλος τη μονάδα παραγωγής της απαραίτητης υδραυλικής ισχύος που ρυθμίζεται στην επιθυμητή ένταση(5,0 HP)

– Επιφανειακή συλλογή νερού μέσω skimmer-Φίλτρου.

– Φίλτρο φυσιγγίων, επιφανείας 50sq.ft (4,6m2).

– Αντλία ανακυκλοφορίας ισχύος 0.39 Κw, μονοφασική ,παροχής 6m3/h.

– Ηλεκτρικός θερμαντήρας ισχύος 3Kw, μονοφασικός

– Θερμομονωτικό επιπλέον κάλυμμα.

– Σύστημα απολύμανσης ιονισμού.

– Ηλεκτρικός πίνακας προστασίας τομέα επεξεργασίας και θέρμανσης του νερού με χρονοδιακόπτη

– Μπουτόν ένδειξης θερμοκρασίας και ρύθμισης επιθυμητής τιμής.

Παράλληλα την συνοδεύουν τα παρακάτω αξεσουάρ

–  Τριγωνικό σκαλοπάτι καθόδου.

–  Σύστημα υδρομασάζ ισχύος 2,0 ΗΡ 4 στομίων, με ηλεκτρικό πίνακα και μπουτόν εντολής on-off..

–   Χειροκίνητο  κάλυμμα ασφαλείας με σύστημα περιέλιξης.

–   Σετ  δύο φωτιστικών ισχύος 50 w, με μετασχηματιστή.

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

 

Πισίνα Αντίθετης Κολύμβησης. Το παρουσιαζόμενο πακέτο της πισίνας Hydrous Home προσφέρουμε στην τιμή των 10000€ συν ΦΠΑ, συμπεριλαμβανομένης σε αυτή τη τιμή και του κόστους εγκατάστασης για την περιοχή Αττικής. Με αυτή τη τιμή εξασφαλίζεται καθαρό κέρδος 9000€ συν το κόστος εγκατάστασης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Θα θέλαμε να σημειώσετε ότι η εσωτερική επένδυση της πισίνας, με liner θα είναι καινούργια και μάλιστα πάχους 1,5mm, καθώς επίσης και το υδραυλικό μοτέρ κίνησης της ειδικής φτερωτής του συστήματος.

Δείτε το παρακάτω video για τη συγκεκριμένη πισίνα τις δυνατότητες που προσφέρει σε συνδυασμό με το ειδικό σύστημα παραγωγής υδατίνου ρεύματος που υπάρχει εγκατεστημένο σε αυτήν.