210 94 11 730

Ντουζιερες

Αρχική » Εξοπλισμος » Ντουζιερες
  • Οι ντουζιέρες για πισίνες βοηθούν στην άποψη ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Όσο λιγότερα φορτία μόλυνσης τροφοδοτήσουμε στη πισίνα μέσω του σώματος, τόσο λιγότερα χημικά θα χρησιμοποιήσουμε για την αντιμετώπιση τους
  • Η τροφοδότηση μόλυνσης δια μέσου του σώματος μειώνεται με τη χρήση ντους με ζεστό νερό και σαπούνι ει δυνατόν πριν την κολύμβηση.
  • Η λήψη ντους είναι μια απαραίτητη διαδικασία ακόμη και μετά την κολύμβηση, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά και οι ντουζιέρες για πισίνες μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το σκοπό.
Ντουζιέρες για πισίνες με ιδιαίτερα αισθητικό σχεδιασμό που μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα στο περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.
Σε μια ποικιλία από την πλέον απλή έως το ηλιακό μοντέλο που προσφέρει άφθονο ζεστό χωρίς την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Είναι σημαντικό να θυμόσαστε ότι η λήψη ντους (ντουζιέρες για πισίνες) πριν την είσοδο σας στη πισίνα βοηθά στην μείωση των οργανικών στοιχείων και των ακαθαρσιών που τροφοδοτούνται στη πισίνα και μέσω αυτού επιτυγχάνεται μείωση των τροφοδοτούμενων χημικών