Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Αρχική » BLOG » Dolphin M600 – Προσφορά

Dolphin M600 – ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά καταλαβαίνουμε την σημαντικότητα της πισίνας μας και την δυνατότητα μας να κολυμπάμε μακριά από συνωστισμένο πλήθος.
Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά καταλαβαίνουμε την σημαντικότητα της απόλυτης καθαριότητας στην πισίνα μας.
Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά καταλαβαίνουμε την χρησιμότητα μιας καλής αξιόπιστης αυτόματης σκούπας.
Σήμερα ίσως έχει ιδιαίτερη αξία η πρόταση, η παρουσίαση και η καλύτερη δυνατή οικονομική προσφορά μας για την αυτόματη σκούπα Dolphin M600 της Maytronics.
Το προσφερόμενο μοντέλο είναι το τελευταίο που παρουσίασε η ηγετική αυτή εταιρία, έχει δε εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια.

Πέραν αυτού όμως συνοδεύουμε την προσφορά μας με ένα χρήσιμο δώρο, το ηλεκτρονικό σετ ελέγχου ακριβείας για τη μέτρηση τεσσάρων βασικών χαρακτηριστικών του νερού της πισίνας σας, για να απαλλαγείτε από τις βασανιστικές χρωματομετρικές κλίμακες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αξιοποιήσετε την προσφορά μας και για κάθε αναλυτική πληροφορία που θα σας βοηθήσει να την αξιολογήσετε.

Για αρχή προσέξτε μερικά από τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά της

Η νέα Dolphin M600
Η πλέον τεχνολογικά προηγμένη σκούπα πισίνας, κατασκευασμένη για να αντέχει σε βαριά χρήση. Εξασφαλίζει εύκολη χρήση, άριστα αποτελέσματα με ελάχιστη φροντίδα, ενώ προσφέρει πλήρη διαχείριση όλου του συστήματος στο smartphone σας.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είναι κατάλληλη για πισίνες μήκους έως 15m, βάρους 11.5 kg, συνοδεύεται με καλώδιο μήκους 18m που είναι εφοδιασμένο με ειδικό σύστημα προστασίας για να μην μπερδεύεται. Συνοδεύεται από ένα ασφαλές και ελαφρύ καρότσι για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά

Σύστημα κίνησης Powerstream ΤΜ

Dolphin M600-Σύστημα powerstream

Dolphin M600-Σύστημα powerstream

Για εξασφάλιση ισχυρής απόδοσης και μέγιστης ευελιξίας το σύστημα αυτό είναι εφοδιασμένο με δυναμικό κινητήρα διπλής κίνησης. Μέσω αυτού εξασφαλίζεται κινητικότητα 3600 που οδηγεί στην καλύτερη κάλυψη των επιφανειών.
Το σύστημα συνδυάζεται με μια πατέντα πολλαπλής εξόδου νερού, από κατευθυνόμενα στόμια, που εξασφαλίζουν σταθερή πρόσφυση, αγκάλιασμα των επιφανειών και τρίψιμο τοιχωμάτων και ίσαλου γραμμής νερού, για ιδανικό καθαρισμό.

 

 

 

Προηγμένη τεχνολογία πλοήγησης CleverCleanTM

Η κάλυψη των επιφανειών της πισίνας από το σύστημα αυτό, βασίζεται σε ένα από τα πλέον εξελιγμένα συστήματα πλοήγησης και σάρωσης. Είναι αυτό που εξασφαλίζει ότι κάθε εκατοστό των τοιχωμάτων, του δαπέδου και της ίσαλου γραμμής της πισίνας, θα καθαριστούν μέσω της χρήσης της πλέον επαρκούς διαδρομής. Είναι τόσο έξυπνο που το σύστημα οδηγεί τη σκούπα να παρακάμψει εμπόδια και να επιστρέψει άμεσα στην πορεία της. Είναι το αποτέλεσμα ενός βελτιωμένου αλγόριθμου και προηγμένου προγράμματος

Εξαιρετική φίλτρανση νερού

Dolphin M600 - Καλαθάκι φίλτρου

Dolphin M600 – Καλαθάκι φίλτρου

Dolphin M600-Σετ πολλαπλού φίλτρου

Dolphin M600-Σετ πολλαπλού φίλτρου

Για την εξαιρετική φίλτρανση του νερού η σκούπα είναι εφοδιασμένη, με ένα μεγάλο καλάθι μέσα στο οποίο είναι τοποθετημένα τα πολλαπλά φίλτρα της σκούπας, με εύκολη πρόσβαση, αφαίρεση και καθαρισμό από την οροφή της σκούπας.
Το φίλτρο χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη παροχή και το πολλαπλό επίπεδο φίλτρανσης. Ειδικότερα το φίλτρο περιλαμβάνει σαν πρώτο επίπεδο τη συγκράτηση των ευμεγεθών αιωρημάτων και το δεύτερο επίπεδο το φίλτρο εξαιρετικά λεπτών υπολειμμάτων. Είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές.
Το φίλτρο συνοδεύεται από μια αναρρόφηση 25% μεγαλύτερη από κάθε άλλο μοντέλο της Dolphin

Νέο Τροφοδοτικό CloudConnected

Dolphin M600-Power supply

Dolphin M600-Power supply

Νέα σχεδίαση με λειτουργία μιας επαφής (start/stop) που κάνει την Dolphin εύκολη στο χειρισμό και ταυτόχρονα σας εξοικονομεί χρόνο.
Η σύνδεση μέσω wi-fi προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου από οπουδήποτε και εάν είσαστε

Χειρισμός σε πραγματικό χρόνο μέσω Smartphone

Dolphin M600-Χειρισμός μέσω smartphone

Dolphin M600-Χειρισμός μέσω smartphone

Η εφαρμογή MyDolphinTM Plus app που συνοδεύει τη σκούπα, σας προσφέρει την απαραίτητη τεχνολογία για να είσαστε συνδεδεμένοι πάντοτε με το ρομπότ.
Μέσω της σχετικής εφαρμογής μπορείτε πέραν του τηλεχειρισμού του ρομπότ, σας επιτρέπει να έχετε ένα μεγάλο αριθμό επιλογών όπως :
Εβδομαδιαίο προγραμματισμό
-Προγράμματα καθαρισμού (γρήγορος κύκλος, standard, ultra clean για
 πολύ προσεκτικό καθαρισμό, μόνο πυθμένα)
-Χρόνους κύκλου λειτουργίας (1.5 / 2 / 2.5)
-Ιστορικό κύκλων καθαρισμού -Ειδική υποστήριξη 24/7
-Ένδειξη πλήρωσης φίλτρου κ.α.

Ειδικό σύστημα διπλών βουρτσών

Dolphin M600- Βούρτσες τριψίματος

Dolphin M600- Βούρτσες τριψίματος

Οι βούρτσες περιστρέφονται με αντίστροφη ροή και με μια ταχύτητα που είναι 2 φορές γρηγορότερη από την ταχύτητα του ρομπότ.
Η ειδική αυτή λειτουργία επιτρέπει το τρίψιμο των τοιχωμάτων, του δαπέδου και των επιφανειών της ίσαλου γραμμής του νερού.
Παράλληλα αφαιρεί τα φύκια και τα βακτήρια.

Το κερασάκι στην τούρτα η επιλογή Pickup

Dolphin M600 - Εντολή pick up

Dolphin M600 – Εντολή pick up

Επιλέγοντας αυτήν την εντολή, το ρομπότ θα ανέλθει στην επιφάνεια στο χείλος της πισίνας. Δηλαδή του δίνεται την έξυπνη εντολή να σας περιμένει στο χείλος της πισίνας.


Η εντολή αυτή συνοδεύεται από την εύκολη αφαίρεση του νερού από το ρομπότ που το κάνει εύκολο στην ανύψωση και το χειρισμό του.

Αφάνταστα εύκολος καθαρισμός του φίλτρου
Το σύστημα με το καλαθάκι του φίλτρου στη οροφή της σκούπας εξασφαλίζει άνετη αφαίρεση και καθαρισμό των φίλτρων όσο ποτέ άλλοτε. Είναι μια διασκέδαση.

Μην το ξεχάσουμε, εξίσου σημαντικό, αφάνταστα οικονομική λειτουργία
Κόστος λειτουργίας περίπου 5 cents για κάθε KWH λειτουργίας

 

Φωτόμετρο Pool Lab 1.0 -Το προσφερόμενο δώρο με την προσφορά μας

Ένα φωτόμετρο νέας γενιάς για την ανάλυση νερού σε πισίνες και Spa.
Είναι εφοδιασμένο με ενσωματωμένη γυάλινη θήκη που επιτρέπει την άμεση και γρήγορη δειγματοληψία νερού βυθίζοντας το αδιάβροχο φωτόμετρο στο νερό.

Το Pool Lab προσφέρει την δυνατότητα μέτρησης του χλωρίου, ΡΗ, Αλκαλικότητας, Κυανουρικού οξέος, Ενεργού οξυγόνου, Βρωμίου, Διοξειδίου του χλωρίου, Όζοντος και Υπεροξειδίου του Υδρογόνου.