Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Λυομενες πισινες

19.03.2019

Αρχική » BLOG » Λυομενες πισινες

Λυόμενες Πισίνες

Στο παρελθόν, η συζήτηση για τις Λυόμενες πισίνες ήταν σχεδόν ανέκδοτο, καθώς ήταν συνδεδεμένη με εικόνες μικρών πλαστικών δεξαμενών αγορασμένες από καταστήματα παιχνιδιών, για να πλατσουρίζουν τα παιδιά μας.

Σήμερα η βελτίωση της τεχνολογίας κατασκευής και η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων έχει βοηθήσει στην διαμόρφωση μιας ειδικής αγοράς που αφορά τις λυόμενες πισίνες οι οποίες, εκτός των άλλων, δεν απαιτούν και την έκδοση άδειας κατασκευής.

Δεν θα σας κουράσουμε με τεχνικές πληροφορίες για τις λυόμενες πισίνες, αλλά θα κάνουμε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο τους.

Λυόμενες πισίνες – Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία

Αναλογιστείτε λοιπόν ότι μπορείτε πλέον να απολαύσετε τις χαρές  του υγρού στοιχείου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία, εύκολα και γρήγορα, με σχεδόν καμία αναστάτωση στο χώρο σας και στις συνήθειες σας,  σε χρονικό διάστημα 2 ημερών, χωρίς όλες εκείνες τις χρονοβόρες διαδικασίες εγκατάστασης μιας παραδοσιακής πισίνας.

Αναλογιστείτε τέλος ότι όλα αυτά δεν συνοδεύονται από κάποιο συμβιβασμό στην ποιότητα της εγκατάστασης και στην ποιότητα του νερού κολύμβησης. Ενώ διατίθεται σημαντική δυνατότητα  εναλλακτικών λύσεων εξωτερικής επένδυσης των λυόμενων πισίνων που βελτιώνει αφάνταστα το αισθητικό αποτέλεσμα (δείτε σχετικές φωτογραφίες).

Οι αναλογικά λίγοι και αυτονόητοι συμβιβασμοί έχουν να κάνουν μόνο σε σχέση με τα προσφερόμενα βάθη (μη δυνατότητα βουτιών), με τις τυποποιημένες διαστάσεις τους (προτέρημα!  όταν χρειάζεται  εγκατάσταση σε περιορισμένους χώρους) και η ανάγκη τοποθέτησης τους επί του εδάφους (προτέρημα! για να αποφύγουμε εκσκαφές και έκδοση αδείας κατασκευής).

Λυόμενες πισίνες – Κανένας συμβιβασμός ως προς την ποιότητα του νερού.

Στην ουσία η διαφορά μεταξύ μια λυόμενης πισίνας και μιας παραδοσιακής, αφορά μόνο τον τρόπο κατασκευής της δεξαμενής, ενώ είναι φτιαγμένη έτσι ώστε να δέχεται ασφαλώς τον αναγκαίο  εξοπλισμό για την εξασφάλιση απόλυτα καθαρού και υγιεινού νερού.

Έχοντας υπόψη όλα αυτά μπορείτε πλέον να κάνετε νέους υπολογισμούς σχετικά με την επιθυμία σας για μια πισίνα στο χώρο σας που μέχρι χθες νομίζατε απραγματοποίητη για λόγους οικονομίας ή περιορισμένου χώρου.

Οι λυόμενες πισίνες Technypools που προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά είναι κατασκευασμένες με άριστες τεχνικές προδιαγραφές, ακριβώς για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε την υλοποίηση αυτού που μέχρι τώρα φαίνονταν αδύνατο.

Δείτε εδώ τα προσφερόμενα μοντέλα και επικοινωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες!