Επιλογή Σελίδας

210 94 11 730

Καλυμμα Ασφαλείας

14.01.2019

Αρχική » BLOG » Καλυμμα Ασφαλείας

Καλυμμα Ασφαλειας

Όλα ξεκινούν σαν ένα όνειρο. Μόνο που η επίμονη έρευνα και η συζήτηση με ειδικούς φέρνει το όνειρο απρόσμενα κοντά στη πραγματοποίηση. Η πισίνα εγκαταστάθηκε εύκολα, γρήγορα, χωρίς πολύ φασαρία και χωρίς ανάγκη άδειας. Το όνειρο στα καλύτερα του!

Όμως τα όνειρα δεν τα ξεχνάμε. Τα αγκαλιάζουμε και τα φροντίζουμε διαρκώς για να παραμένουν όνειρα, και να μας κάνουν ευτυχισμένους με την παρουσία τους.

Η πισίνα μας είναι μια καθημερινή χαρά και έτσι πρέπει να μείνει και για τα επόμενα καλοκαίρια. Για όσο καιρό δεν θα χρησιμοποιείται στη διάρκεια του χειμώνα θα πρέπει να μένει ασφαλής, προφυλαγμένη από τον καιρό, και ακίνδυνη για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζωάκια με τις απρόβλεπτες συμπεριφορές τους.

Η κάλυψη της πισίνας με ένα κάλυμμα ασφαλείας είναι ασφαλώς ο δημοφιλέστερος, οικονομικότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος προστασίας. Όμως αυτό προϋποθέτει σωστή επιλογή του καλύμματος που θα μας παρέχει την απαραίτητη ξεγνοιασιά σε ότι αφορά την ασφάλεια τις έγνοιες για τον καθαρισμό της και την οικονομία στο νερό και τα χημικά.

Εμείς μελετήσαμε και σας προτείνουμε το κάλυμμα ασφαλείας που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές που το κάνει ιδανικό για τους τομείς που αναφέραμε.

Ασφαλεια με την χρηση ειδικων σωληνων αλουμινιου

Με τη βοήθεια των ειδικών σωλήνων αλουμινίου που είναι τοποθετημένοι κατά το πλάτος του καλύμματος, ενσωματωμένοι στο ειδικό πλαστικό του, παρέχει την απαραίτητη σιγουριά, στην περίπτωση ακύρωσης των άλλων μέτρων ασφαλείας που έχουμε πάρει για τα παιδιά της οικογένειας. Επιπλέον ο ενισχυμένος τρόπος αγκίστρωσης του καλύμματος στη περίμετρο της πισίνας ολοκληρώνει την ασφάλεια αυτή.

Ο τρόπος χρήσης του κάνει εύκολη και γρήγορη την κάλυψη της πισίνας ακόμα και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού (με τη βοήθεια του ειδικού συστήματος περιέλιξης που το συνοδεύει), αλλά και στην περίοδο του χειμώνα εμποδίζουμε την τροφοδότηση ρύπων στο νερό από το περιβάλλον που μπορεί να είναι  σημαντικά επιβαρυντική για την ποιότητα του νερού. Το σωστό κάλυμμα ασφαλείας περιορίζει σημαντικά τις εργασίες φροντίδας, μειώνει την απώλεια των χημικών και εμποδίζει την ανάπτυξη των φυκιών.

Επίσης, στο συγκεκριμένο κάλυμμα ασφαλείας έχει προβλεφθεί ώστε με ειδικές οπές σε συγκεκριμένα σημεία του καλύμματος, να γίνεται απορροή του νερού της βροχής από την επιφάνεια του κατά τις βροχερές ημέρες. Τέλος, η χρήση του καλύμματος κατά την περίοδο του χειμώνα είναι πολύ σημαντική αφού εκτός των άλλων εξασφαλίζει ώστε η ενεργοποίηση της πισίνας, κατά την άνοιξη, να πραγματοποιείται με ευκολότερο και οικονομικότερο τρόπο.

Αξιολογήστε τα όσα μπορεί να σας προσφέρει ένα τέτοιο κάλυμμα και ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε. Οι συνεργάτες του τεχνικού μας τμήματος θα σας παρέχουν πρόθυμα κάθε άλλη λεπτομέρεια για τον τρόπο και το κόστος απόκτησης του.